Már egy kis ideje barátommal próbálkozunk a kis babán de valamiért nem jön össze. :/ Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 14:11
1/13 anonim válasza:
Az ovuláció figyelembevételével próbálkoztok?Mert ha akkor nem vagytok együtt úgy nehezen fog összejönni.Hány hónapja nem védekeztek? Mennyi idősek vagytok? Rendszeres e a vérzésed?
2/13 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de ezt inkább egy orvostól kellene megkérdezni. Nekünk sem jött össsze évekig, de senkinél nem találtak semmi problémát , így vártunk. Stresszmentesebb munkahelyre kerültem és hamar sikerült utána. Először is jó időben vagytok-e együtt? Az orvos is azt hiszem akkor kezd el viusgálódni, ha 6 hónap sikertelen próbálkozás után sem jön össze,
3/13 anonim válasza:
Mennyi az a kis ideje?
Látatlanba senki se tudja megmondani, az is lehet, hogy nem a legjobbkor vagytok együtt, meg az is lehet, hogy az egyikőtöknél vagy mindkettőtöknél van probléma.
Első körben szerintem lesd, hogy mikor van ovulációd, és előtte-utána legyetek együtt kétnaponta.
Ha ez fél éven belül nem hoz sikert, akkor menjetek el (mindketten!) kivizsgáltatni magatokat.
4/13 A kérdező kommentje:
Körübelül úgy 2 hónapja . Viszont 13-tól 19-ig leszek "termékeny időszakban" és 18-án lesz peteérésem.
2014. júl. 10. 14:25
5/13 anonim válasza:
Örülnék neki ha én mondhatnám azt hogy 2.honapja,az még nagyon rövid idö.mi lassan 10honapja sajna:-(masnak meg még évek is kellenek sajna:-(nyugi ez a 2honap még semmi,akkor kezdj el idegeskedni ha 1év utan se jön ösze
6/13 A kérdező kommentje:
Drukkolok nektek.!
Most csináltam egy ilyen kalkulátort.:
Kicsit fogékony, esély lányra:2014.07.15.
Közepesen fogékony, esély fiúra:2014.07.16.
Nagyon fogékony, esély fiúra:2014.07.17.
Ovuláció:2014.07.18.
Első terhességi teszt:2014.07.28.
Következő menstruációs ciklus:2014.08.01.
Érdemes követnem? És akkor próbálkozni?
2014. júl. 10. 14:32
7/13 anonim válasza:
Igen mi is e szerint a kalkulátor szerint próbálkoztunk.Az első alkalommal terhes lettem. Fiú, most 2 éves.
8/13 anonim válasza:
Ne az ilyen kalkulátorokkal számoltasd ki, mert az nem ismeri a TE testedet. Hőmérőzz reggelente, pisilj ovu tesztre, figyeld a wc-papírt :D ... ezekből pontosabb képet kapsz, mint amit a kalkulátorok kiszámolnak neked.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is jobban jársz ha figyeled a jeleket:-)bár nem mondom,hogy az amit le irtal a naptaros az hülyeség!azt is alkalmazhatod,de figyeld a jeleket,figyeld magad:-)
10/13 anonim válasza:
Nekunl ez a 4.honapunk. vasarnapra nem varom. Ha megjon megyunk dokihoz mind a ketten! Erzem h nem tudok addig megnyugodni. Egyebkent mar volt egy vetelesem.Drukk mindenkinek aki tervezi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!