Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy kis ideje barátommal...

Már egy kis ideje barátommal próbálkozunk a kis babán de valamiért nem jön össze. :/ Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2014. júl. 10. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát az én napra pontos 28 napos ciklusomnál a naptár szerint mindig a 14. napon van ovum. aztán hőmérőztem, figyeltem magam és kiderült, hogy valójában hol egy-két-három nappal előbb, máskor ennyivel később mint a 14. nap, tehát a kaékulátorok a tankönyvi értéket nézik, nem ismerik a te tested.

két hónap után azért még nem kell kétségbe esni. menzi utáni 10. naptól legyetek együtt lehetőleg kétnaponta vagy még gyakrabban, ha jól esik és akkor elcsípitek az ovut.

DE azt tudni kell, h akik jókor is vannk együtt azoknak is csak 20 százalék az esélyük, hiszen nagyon sok dolognak össze kell jönnie a terhességhez az összebújás után is.

2014. júl. 10. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha még fiatalok vagytok, ne görcsöljetek be azért, mert pár havi próbálkozástól még nem jött össze. Vegyétek lazán és tekintsétek úgy, hogy ez a kötöttségek nélküli igazán szabad szex időszaka. Hiszen nem kell védekezni. Később, amikor már nem akartok gyereket, nem lesz ilyen szabadságotok.

Ha így álltok hozzá, a baba is könnyebben összejön! :)

2014. júl. 10. 15:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ! Drukkolok mindenkinek ,akik próbálkoznak,sok szerencsét!
2014. júl. 10. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!