Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozunk a párommal,...

Gabriell88 kérdése:

Próbálkozunk a párommal, szerintetek ilyen korán már érezhetek valamit vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elején kezdem.28 napos ciklusaim vannak.Az utolsó menstruációm kezdete juli 15-én volt.Számolgatásaim alapján 27-28.-án volt az ovum.Ekkor persze együtt is voltunk a párommal.Mostanrá, egyre erősödő mellfájdalmaim vannak és néha bele bele nyilal a hasamba is, de nem úgy mint szokott. Eddig mindig csak a petefészkeimnél éreztem a nyilalásokat, de most határozottan középen érzém, és mintha folyásom lenne, de az alsóneműmön nincs semmi.tesztelni még szerintem korai lenne, hisz ha sikerült is akkor még csak a 8-dik napban lennék.Volt valakinek hasonló érzése? Én most úgy érzem végre sikerült, de nem tudom mennyire bízhatnék az ösztöneimben.Bár tudatosan csak nem rég kezdtünk el próbálkozni... annyira rossz, hogy még várnaom kell egy hetet, hogy tesztelhessek...

2014. aug. 4. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

A beagyazodast igen is lehet érezni. Nekem ovu utàni 6.napon kezdődött az enyhe izomlàz szerű fàjdalom ami kb a 10.napra annyira felerősödött h egész este zsibbadt a hasam. 11dpon màr egyértelmű pozi volt a tesztem.

Drukkolok h baba legyen a pocidban :) majd írj ha tesztelsz :)

2014. aug. 5. 07:24
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Én is pont így vagyok. 15-én volt meg utoljára. Akkor volt peteérésem, mint neked és tegnap pont olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Néha szurkál is a hasam. Azt hittem csak én vagyok hülye....de ezek szerint másnál is vannak furcsa dolgok :D
2014. aug. 5. 07:57
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Itt csak azt szabad írni, h hát persze, h terhes vagy, nagyon ügyike vagy, h megérezted, sőt tudok jobbat, ez már baba mozgása volt. Boldog babavárást/Gratulálok kismama!

LOL

2014. aug. 5. 08:23
 14/24 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó hozzászóló!

Nem itt nem csak azt kell leírni, hogy biztosan terhes e az ember lánya.Nyugodtan megoszthatod a saját véleményed, akkor is ha szerinted még semmit sem érezhetek/érezhetünk.Csak az a nem mindegy, hogy ezt milyen módon írod.Elolvasom mindenki véleményét,aki normális "hangnemben" szól hozzá azt meg is köszönöm.De ne haragudj , ha valaki azt írja, hogy óvodás szinten vagyok és sajnálja azt a gyereket akinek az anyja még azt hiszi a gólya hozza a gyereket,az igenis megsért ezzel a kijelentéssel.Mert egy fogalma sincs arról nekem ez mennyit jelent,mióta szeretnénk már babát és azt meg pláne, hogy már minden cikket, akár orvosi, akár magán elolvastam már ezzel kapcsolatban.Az ilyen emberek inkább ne is írjanak mert nem vagyok rá kíváncsi.

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásait! 8-án tesztelek , hátha már mutat valamit:) Addig meg marad az izgulás és a várakozás.Csak annyira türelmetlen vagyok...

2014. aug. 5. 10:08
 15/24 A kérdező kommentje:
ma 07:57- Akkor nem vagyok egyedül :) Remélem összejött nektek :) izguljunk együtt :) Majd írd meg mi lett az eredmény :)
2014. aug. 5. 10:24
 16/24 A kérdező kommentje:
9/15 Időpont tegnap 22:25- Akkor nem sokára te is tesztelhetsz!! :) erős pozitívat kívánok!:)
2014. aug. 5. 10:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is 8-9-re nem várom és akkor tesztelnék is. Tünetként csak egy kis mellfájdalmam van tegnap óta. Bár nekünk az orvos ultrahangozott pé-idején és azt mondta, hogy elég kicsike a petesejtem. 13. nap még csak 10mm volt, és igy lemondott róla. De én még bizakodom. Szerintem a tüneteket produkálhatja a női agy is (sajna már volt benne részem). De ugyanannyi az esélye annak is, hogy baba. Remélem összejön mindannyiónknak. drukkolok.

RM

2014. aug. 5. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Ismet az első válaszoló vagyok semmilyen jelzővel nem illetelek..bar úgy érzem az utánam szólónak igaza van..mert nemcsak,h tudatlan vagy..hanem megsértődsz,h nem mondjak,h te mar biztos terhes vagy!!kérlek olvass utana jobban..meg egy beagyazódás se jelent biztosat mar ha éreznéd..persze:))kívanom,h hamar összejöjjön a baba és ne kelljen itt görcsölnöd és allandóan jeleket keresned!!
2014. aug. 5. 14:20
 19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó kérlek ne csak olvass, hanem értelmezd is a mondatokat...
2014. aug. 5. 16:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Feljebb kifejtettem a véleményemet..
2014. aug. 5. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!