Olyan PCOS-es nők, akiknek szinte nincs is menstruációjuk (max.3 havonta egyszer) : próbálta valaki az Inofolicot? Mit tapasztaltatok?
Első:
Volt egy jó pár hónap, amikor szedtem a Metformint, tartottam a diétát viszonylag jól és sportoltam heti kétszer. Az eredmény: nulla. Gondoltam, hogy ha nem csinálom 100%-kal, akkor az eredmény sem lesz tökéletes, de azért valamit vártam volna. Legalább 2-3 havonta egy menzeszt, de semmi.
Jelenleg szedem a gyógyszert, a diétát amennyire tudom, tartom, viszont nem sportolok, de részben rajtam kívül álló ok miatt nem tudom most rendesen csinálni a dolgokat.
Egyébként nincs túlsúlyom, sőt. 161 centihez 45 kiló vagyok, a dokim szerint hízni kellene, mert iszonyat alacsony a testzsír%-om. De közben izmot is kellene építeni. Mondjuk még nem sikerült rájönnöm, hogy ez a kettő mégis hogy jön össze. Hogy építsek izmot úgy, hogy közben a testzsír%-om nőjön?
Nah mindegy. Nagyon el vagyok már keseredve, mert tényleg tök reménytelennel érzem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!