Ovulációs teszt és pcos kérdés? Lehetséges, hogy a mensi utáni 7. napon peteérésem legyen?
Figyelt kérdés
PCOM van/volt, amire 3 éve kecskeruta teát ittam. Már a hamradik hónapba babás lettem. Sajnos ez a terhesség elhalt. A ciszták eltűntek. Most a legutóbbi vizsgálaton (2 hónapja) kiderült ismét cisztáim vannak, így elkezdtem inni a kecskeruta (ugyanaz a hatóanyaga mint a metforminnak)teát.Most ismét babát tervezünk. Az előző mensim épp egy hete jött meg, egy nap erős vérzés, 3 nap barnázás, ami nekem nem ilyen szokott lenni...Terhességi tesztet a mensi 4. napján is csináltam, ami negatív lett. Ma nekiálltam az ovulációs tesztnek (még sose csináltam), ami déli vizeletből pozitív..Mondhatni egy nagyon halvány árnyalattal világosabb a második csík, mint az első. Peteérés lenne? Amúgy a ciklusaim a PCO ellenére pontos 28-29 naposak, túlsúlyom sincs, tehát semmi a hagyományos pcos tünetekből...2014. júl. 23. 13:34
1/3 anonim válasza:
Szia! Az árnyalatnyi különbség miatt nem pozitív. A kevésbé érzékeny ovulációs tesztet vetted meg?
2/3 A kérdező kommentje:
szia! 30-as erősségű...
2014. júl. 23. 15:30
3/3 anonim válasza:
Ami a legkevésbé érzékeny? Mert a számokat nem tudom, csak hogy a pcos nőknek az kell. Én korainak tartom, de végülis nem is pozitív. És ha mondjuk holnap az lenne, még onnan is egy-két nap az ovu, így máris a 10. napon leszük. Így elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!