Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után ilyen teszt....

Menstruáció után ilyen teszt. Mire véljem? Lehet hogy kismama vagyok? De akkor a vérzés miért volt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 06:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát a tesztek alapján terhes vagy!!

Kiváncsi vagyok mi lesz ird majd meg!

egy 28 hetes kismama

2014. júl. 31. 15:49
 22/28 anonim ***** válasza:

Jézusom micsoda elfuserált ország az, te jó ég ha ilyenek az orvosok akkor milyen lesz a szülés !!

Bele se merek gondolni!!

2014. júl. 31. 15:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van. Csak abban bizom nem méhen kívül van...
2014. júl. 31. 16:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Én is Németországban élek, keress másik orvost, elég sok szokott lenni akár egy környéken is. Én úgy mentem el az egyik helyre, hogy nem tudtak már felvenni új betegként, ajánlottak egy másikat, odamentem rögtön személyesen, mondtam, hogy ez meg ez van, és aznap vizsgáljon meg, ha lehet minél előbb, néztek egyet, de 15 perc múlva bent voltam. Itt Sprechstunde van, igaz, hogy a nőgyógyászoknál be kell elvileg előre jelentkezni, de biztos fogsz egy olyat találni, amelyik még aznap fogadni tud.

Bőrgyógyászná voltunk úgy, hogy félévvel későbbre tudtak volna csak időpontot adni a legtöbb helyen, google, keresgélés, pár telefon, és sikerült találni egy olyan dokit, aki már pár napon belül fogadni tudott.

Szóval ilyen ehlyzetben ne hagyd magad, keresd addig, ameddig nem találsz, a baba múlhat rajta, mert lehet, hogy hormopótlás kell. Én a helyedben most nekimennék a google-nek és szétnéznék a környéken. Ha gond van a németeddel, írd meg priviben melyik városban keresel orvost, és felkutatom neked a neten fellelhetőket:)

2014. júl. 31. 17:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Nagyon köszönöm a tanácsot. A párom beidegelte magát vissza hivta az orvost és közölte vele hogy hétfőn fél 6 ra ott vagyunk....állitolag se köpni se nyelni nem tudott a doki de azt mondta oké. Úgyhogy Köszönöm a jó tanácsot! !!!
2014. aug. 1. 12:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Este írnék azért privátba de most dolgozom. Szép napot!
2014. aug. 1. 12:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Na nagyon helyes, igy kell:) Itt nem veszik annyira komolyan a verzest, ha meg nagyon az elejen vagy a terhessegnek, de neked egyaltalan nem mindegy, hogy megmarad-e a baba, vagy sem:) szoval helyes, hogy a sarkatokra alltatok. Ird majd meg, hogy mi volt! Most mar nem rajtad fog mulni. Kivanom, hogy minden rendben legyen!
2014. aug. 1. 13:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia! mi lett az eredmeny?? remelem minden rendben ment. Majd irj :)
2014. aug. 15. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!