Menstruáció után ilyen teszt. Mire véljem? Lehet hogy kismama vagyok? De akkor a vérzés miért volt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 06:30
11/28 A kérdező kommentje:
Mai teszt ilyen lett. Még 2 nap múlva tesztelek egyet.
2014. júl. 29. 08:28
12/28 anonim válasza:
én lehet bemennék anőgyógyászati ügyeletre hogy megnézzenek, mert ez halványabb mint a másik, lehet progeszteron pótlás kellene, amire tudnak felírni gyógyszert. lehet haematómád is, ami vérzett.ki tudja. Nálunk a Kórházban van sűrgősségi nőgyógyászati ügyelet,én ilyen gondokkal odamentem. fogadnak, megnéznek. Inkább,mint késő legyen.
2 kisfiú anyuja, 32 hetes kismama
13/28 A kérdező kommentje:
Itt Német országban kicsit nehezebben megý minden úgy néz ki. Majd aug.14 én tudok menni orvoshoz.
2014. júl. 30. 09:09
14/28 A kérdező kommentje:
Tegnap esti tesztem. Talán reménykedhetek hogy nincs baj???
2014. júl. 31. 11:46
15/28 anonim válasza:
Egyféle teszten jobban látszódna, hogy erősödik-e a csík. Azért ha a digitális kimutatja, akkor már elég sok hcgnek kell ott lennie, a második teszt, amit linkeltél, lehet, hogy kevésbé érzékeny. Egy fajtával tesztelj, és mindig reggeli elsőből, mert ha különbözővel tesztelsz, akkor nem látszik, hogy erősödik-e vagy sem.
16/28 anonim válasza:
Gratula ugyanilyen pozi tesztek volt mikor terhes voltam, csak én nem véreztem. De van olyan nő akinek megjön közbe is ... Csak ritka. Menj dokihoz. :) szerintem 4-5 hetes lehetsz. Nekem 5 hetesen volt ugyanilyen a teszem :)
17/28 anonim válasza:
Most nézem hogy a teszt 1-2 hetet mutat :D de nekem 5 hetesen is ilyen halvàny volt. Most mar 9 hós a kislànyom :)
18/28 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Itt nem az a lényeg, hogy pozi a teszt,.....hanem h véreztél ami sose jó....aug 14-ig nem félted a kicsit????
19/28 A kérdező kommentje:
De ige n. Féltem. Csak itt az orvosok...hogy is mondjam....nem túl lelkesek. De most ajánlottak egy orvost. Remélem rá ér. Ígérek neki egy kicsit több pénzt mint amit kérne. Nem csak magyarban van probléma. Sajnos itt németbe n sem fenékig tejfel. És hiába féltem a babát nem jutok előrébb. ...sajnos....
2014. júl. 31. 13:05
20/28 anonim válasza:
Van ilyen, amikor egy régebbi nyálkahártyadarab leválik.
Nem szokatlan eset. Drukkolok, h mielőbb láson orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!