Ki nem várja 5. ére? Vagy a környékére?
Ez az első hónap a kistesó tervezésben! :) remélem össze jött!!! Múlthét kedden volt peteérésem! azóta minden nap voltunk együtt a párommal! Remélem össze jött!! :)
Izguljunk együtt!! :)
Iker volt az apukám!! :D én is féltem az első terhességemnél hogy a doki egyszer csak kinyögi hogy ketten vannak vagy többen! :O
Én nem tudom hogyan reagálnék ra de biztos nem térnék magamhoz egy jóideig! :D
Anyunak elôttem volt egy kètpetèjû ikerterhessège,csak baleset miatt elvetèlt...
Ès ràadàsul 4napig pozi volt az ovutesztem,ami jelezhet dupla tüszôrepit...
szoval para van :))
En clostyl-t szedtem abban a honapban,mert mar 10honapja nem jott a teso(voltunk kivizsgáláson elotte,minden ok volt csak rasegitesnek kaptam).Abban a honapban 2dominans tuszom is volt.kozepidoben fogantak a babak,de vegul a 9.het utan mar csak egy fejlődött a masik petezsak elhalt.Nagyon megijedtem en is az ikerterhessegtol.
Attól is lehetett neked ilyen koran +,hogy korabban volt ovud,es előbb fogant.
2. vagyok.
mai is negatív lett. fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. gondolom meg is fog.
Jajj ba...us... :D már két napja produkálom ezeket a tünetek: puffadás, székrekedés, nyomó érzés az alhasban, szédülés, farkas étvágy!!
Ma rákerestem... És mind egytől egyik a terhesség legapróbb de legkorábbi jelei...
Istenkém de jó lenne hétfőn egy pozit tesztelni!!! :)
Na miújság lányok????? :)
Nekem még most is negatív a teszt... :( a hasam is fáj szóval szerintem meg fog jönni!! :(
Már én is épp kérdezni szerettem volna mi a helyzet?
Én vagyok, aki 3-6 között nem várja, eddig még semmi, viszont van egy negatív tesztem. Vagyis van rajta valami, ami időn túli és inkább szürkének, mintsem rózsaszínnek mondható. Facelle lepisilős, nem tudom mennyire megbízható, de nagyon nem reménykedek.
Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!