Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5. ére? Vagy a...

Ki nem várja 5. ére? Vagy a környékére?

Figyelt kérdés

Ez az első hónap a kistesó tervezésben! :) remélem össze jött!!! Múlthét kedden volt peteérésem! azóta minden nap voltunk együtt a párommal! Remélem össze jött!! :)

Izguljunk együtt!! :)

2014. júl. 28. 14:12
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:

És peteérés előtti napokon is voltatok együtt?

Mert nem az ovuláció UTÁNI napokra kell koncentrálni, hanem inkább az ELŐTTE lévő néhány napra. Ovu után ugyanis max 24 óráig van esély, addig termékenyíthető meg a kiszabadult petesejt, viszont a katonák akár 3 napig is életképesek és be kell tárani belőlüök, hogy szépen várakozzanak már ott, amikor kiszabadul a petesejt.

Drukkolok!

2014. júl. 28. 14:27
 2/55 anonim ***** válasza:

Szia, én 2-ára várom. azért írom,h várom, mert ez az első gyógyszermentes hónapom és szerettem volna várni október,novemberig. van két fiam. persze egy leányzónak még örülnénk nagyon!!

mindig óramű pontossággal menstruáltam és volt peteérésem. most persze szombat helyett szerdán volt. mi meg vasárnap voltunk együtt. peteérés előtt 3 nappal....

tünetem van sok. hányinger,( ezelőtt nem volt soha) fájnak a cicik ( ez sem szokott fájni) péntek este rózsaszín volt pisi után a papíron , szombaton du meg pici barna folt a bugyin.... ilyen sem volt eddig. rettentően fáj a derekam és ma elkezdett "rezegni,vibrálni" a méhem. ez nagyon furi... egyenlőre ennyi :)

2014. júl. 28. 14:27
 3/55 A kérdező kommentje:

Igen előtte is voltunk!! Végülis mensi óta minden nap! :D

Köszönöm a válaszoltak!

Mi is lányt szeretnénk! :)

2014. júl. 28. 14:30
 4/55 anonim ***** válasza:
Hajrá, hajrá! A leánykához ovu előtti 2 napban kell együtt lenni, azután már nem. legalábbis azt mondják, hogy így növelhető a lány esélye.
2014. júl. 28. 14:32
 5/55 anonim ***** válasza:

Én 2.ra nem varom,szintem tesot szeretnénk.

En ugy érzem most sem sikerült,ez az 5.-6.honapunk,hogy próbálkozunk.

Tuneteim nincsenek,de egyik gyermekemmel sem volt semmi különös elotte.

Sok sikert mindenkinek!

Ja,es en is ezt kérdeznem:elotte is voltatok egyutt?

2014. júl. 28. 14:32
 6/55 anonim ***** válasza:
Bocs,közben mar válaszoltál :-O
2014. júl. 28. 14:33
 7/55 anonim ***** válasza:
Én pont 5.-re nem várom, 23-án lehetett a peteérésem, aznap erős volt az ovu teszt másnap már halványabb. Mi 23-án és 24én voltunk együtt. Remélem összejön, ez lenne a 3. babánk, mégis olyan mintha az első lenne. Nekem a doki azt mondta, hogy olyan sokszor ne legyünk együtt ovu előtt, mert mire tényleg szükség lesz az életképes spermákra addigra elfogy, mert nem termelődik olyan gyorsan mint ahogy mondják. Majd meglátjuk. Drukkolok Nektek és kiváncsi vagyok sikerül-e.
2014. júl. 28. 14:35
 8/55 A kérdező kommentje:

Nekem tünetem csak egy kettő van! Hányingerem van! Olyan dolgok miatt fordul fel a gyomrom amik miatt eddig soha! És nagyon sokszor szédülök! Nagyon remélem össze jön! :)

Szorítok nektek! Fogtok tesztelni? Én szerintem jövőhét hétfőn megpróbálkozok vele! Hátha!! :)

2014. júl. 28. 14:55
 9/55 anonim ***** válasza:
Második vagyok, csütörtök,péntek körül gondoltam tesztelek... nem akarom végig stresszelni a hétvégét! 2 év után, ez lenne az első gyerekmentes hétvégénk..... nagyon kíváncsi leszek,mit látok majd :)
2014. júl. 28. 14:58
 10/55 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked!! :)
2014. júl. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!