Ki nem várja 5. ére? Vagy a környékére?
Ez az első hónap a kistesó tervezésben! :) remélem össze jött!!! Múlthét kedden volt peteérésem! azóta minden nap voltunk együtt a párommal! Remélem össze jött!! :)
Izguljunk együtt!! :)
És peteérés előtti napokon is voltatok együtt?
Mert nem az ovuláció UTÁNI napokra kell koncentrálni, hanem inkább az ELŐTTE lévő néhány napra. Ovu után ugyanis max 24 óráig van esély, addig termékenyíthető meg a kiszabadult petesejt, viszont a katonák akár 3 napig is életképesek és be kell tárani belőlüök, hogy szépen várakozzanak már ott, amikor kiszabadul a petesejt.
Drukkolok!
Szia, én 2-ára várom. azért írom,h várom, mert ez az első gyógyszermentes hónapom és szerettem volna várni október,novemberig. van két fiam. persze egy leányzónak még örülnénk nagyon!!
mindig óramű pontossággal menstruáltam és volt peteérésem. most persze szombat helyett szerdán volt. mi meg vasárnap voltunk együtt. peteérés előtt 3 nappal....
tünetem van sok. hányinger,( ezelőtt nem volt soha) fájnak a cicik ( ez sem szokott fájni) péntek este rózsaszín volt pisi után a papíron , szombaton du meg pici barna folt a bugyin.... ilyen sem volt eddig. rettentően fáj a derekam és ma elkezdett "rezegni,vibrálni" a méhem. ez nagyon furi... egyenlőre ennyi :)
Igen előtte is voltunk!! Végülis mensi óta minden nap! :D
Köszönöm a válaszoltak!
Mi is lányt szeretnénk! :)
Én 2.ra nem varom,szintem tesot szeretnénk.
En ugy érzem most sem sikerült,ez az 5.-6.honapunk,hogy próbálkozunk.
Tuneteim nincsenek,de egyik gyermekemmel sem volt semmi különös elotte.
Sok sikert mindenkinek!
Ja,es en is ezt kérdeznem:elotte is voltatok egyutt?
Nekem tünetem csak egy kettő van! Hányingerem van! Olyan dolgok miatt fordul fel a gyomrom amik miatt eddig soha! És nagyon sokszor szédülök! Nagyon remélem össze jön! :)
Szorítok nektek! Fogtok tesztelni? Én szerintem jövőhét hétfőn megpróbálkozok vele! Hátha!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!