Nem várja valaki 30dika környékére?
En is akkor korul nem varom, 30-31, legkesobb szerintem 1-je, de az mar tenyleg a legutolso hatarido. Miota szedem a Merckformint, olyan atombiztos ciklusaim vannak, hogy meg se lepodok amikor megjon sajna. Igy lesz ez most is szerintem, van meg vagy ot napom, de mar most erzem, hogy mensi lesz belole. Mondjuk nekem mar van egy lanyom aki lassan 2 eves, es most lepett az igazi durva dackorszakba, tehat idom sincs azon agyalani szerencsere hogy jaj, megint nem jott ossze, inkabb elore tekintek, hogy talan mire megszuletik a teso, addigra vege is lesz :)
Mellesleg igyekszem 2 labbal a foldon jarni, pl ha megjon, eszembe se jut, hogy jaj, de hatha megis, sose teszteltem meg nemvart elott, igyekszem nem figyelgetni magam, es varni a tuneteket, mert tudom, hogy mind csak bemeseles lenne, aztan csak koppanna az arcom amikor megjon. Inkabb azt probalom figyelni, hogy mukodik a testem a ciklus egyes szakaszaiban, mikor milyen folyas van, mikor faj a mellem, tudom mi az amibol mar biztos a mensi fog megjonni, stb. Igy sosem er csalodas.
Drukkolok mindenkinek!
Én sem várom 30dika környékére! :)
Legkorábban én nov. 6-án vagy 7-én tesztelek, ha addig nem jön meg... és remélem hogy most nem fog megjönni, mert már nagyon várjuk a babát! :)
Ez az 5-dik próbálkozós hómapunk, remélem, most sikeres lesz! :)
Kedves kérdező! Ti mióta próbálkoztok?
(5)
Mindenféleképpen viszgáltassátok ki magatokat, mert lehet, hogy csak egy apró bibi van, ami akadályozza a teherbeesést... Remélem sikerrel jártok! :)
Én is szorítok Nektek is és magunknak is!
Én 30éves vagyok a férjem 40. Első baba lenne.
Ti hány évesek vagytok?
(5)
Ez az 5-dik próbálkozós hónapunk! Szóval még elég az "elején" járunk, de így is olyan rossz megélni, amikor megjön a havilavina! :(
Persze aztán új hónap, új remény... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!