Lányok, van itt valaki aki 21-ére vagy környékére nem várja? Könyörgöm, valaki "fogja meg a kezem", mert meghülyülök!?
Egyszerűen megőrülök ettől a várakozástól.És bár már nem vagyok se 20 éves /36 vagyok/ és van is már 3 fiam,valamiért kezdek kikelni önmagamból.Az előző terhességeimnél soha meg sem fordult a fejembe se tesztelgetni,se magamat figyelgetni.Most még nem teszteltem,és nem is szeretnék még,de nagyon nehéz megállni... :)
Tüneteim:
Hát azok vannak dögivel...
Szurkál a hasam,hányingerem van,szédülök,és minden más is a tarsolyomban van már...
Persze tudom,hogy ezek még nem lehetnek valós tünetek,de olyan szinten vágyom erre az állapotra,hogy azt szavakkal le sem tudom írni.
A Páromnak nem merem még csak megemlíteni se,mert Ő még talán jobban szeretné még nálam is.
Van így még alaki?
Ugye nem vagyok egyedül?
Szia! Bocsánat, jómagam nem vagyok ilyen helyzetben, de ha úgy érzed, miért nem csinálsz egy tesztet? Vagy (szükségszerűen) kettőt?
Ha nagyon szeretnéd, akkor sok sikert - és ha van, akkor gratulálok! :)
en kb 19re nem varom, az ejjel szedulesre ebredtem, pont mint 6 honappal ezelot a terhesseg kezdeten, de az a baba nem maradt meg sajna. Most is ugy gondolom osszejott ebbol az egy okbol, mert ilyen csak akkor es most volt, meg masnaposan:))) de az most ki van csukva :)
Meglatjuk mi lesz , varakozzunk egyutt, mikor tesztelsz majd?
Sziasztok! :)
Kedves első:
Sajnos túl korai lenne még tesztelni...:(
Nem akarom magam feleslegesen csalódásnak kitenni.
Második:
Örülök,hogy írtál.:)
Tavaly nekem is volt egy vetélésem 14 hetesen. :(
Lehet ezért is vagyok ennyire ki..
Nem tudom még mikor tesztelek,szívem szerint már most csinálnék egyet,de felesleges lenne.
Talán majd csütörtök,péntek körül...
Közben rájöttem,hogy egy hónappal elnéztem,nem 21-e hanem 18-a a nemvárt napja. :)
Nyertem 2 napot. :)
Szia Reni!
Te mit érzel,milyen tüneteid vannak?Mikor tesztelsz majd?
Igen tudom,illetve az agyam tudja,de a lelkem erősebb és sajnos engedtem neki. Már 3 napja minden szabadidőmet itt töltöm és olvasgatom a hasonló sztorikat...
Persze nem találok megoldást az idő előretekerésére,de legalább leköt. :)
Miért görcsölsz ezen?
Ha sikerül, sikerül ha nem nem.
Van 3 gyereked már, miért nem ők az elsők?
Kedves Kérdező,
én 37 vagyok,2 nagy gyerekem van és ugyanazt csinálom,mint Te:)
volt két vetélésem az elmúlt egy évben,én is olvasgatok itt,meg képes vagyok már a 6. dpo-tól tesztelni,naponta.
Szóval gigagáz.:)
Nekem most az a "mázlim",hogy ki se látszom a munkából,így csak ritkán jut eszembe a dolog./oké,azért tudom,h.kb.most ovulálok,és van egy rakat vaterás tesztem is otthon:)/
amit végülis mondani akarok,hogy nekem csak az segít,ha valami mással foglalom le az agyamat,úgy a nap 24 órájában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!