Augusztus végére nem várom. Nekünk első babánk lenne, és már nagyon-nagyon szeretnénk egy csöppöt. Van valaki aki szintén aug. Végére, vagy környékére nem várja?
Hello en is aug 23 kornyekere nem varom, nekunk a kisteso lenne es mar egy eve probalkozunk.
Durkkoljunk egyutt!
Szia! Pontos napot nem tudok, hogy mikor kellene nem megjönnie, mert 32- 35 naposak a ciklusaim. Így 28-31 re esik ez az időpont.
Holnap már 23.-a! Mikor szeretnél tesztelni? Van vmi tüneted?
Kedves 3/3-as nagyon szép a görbéd. Gratula! Az, hogy most esett még nem jelent semmit.(Úgy tudom, ha 3-4 napon keresztül csak csökken akkor lehet elúszott ez a hónap)
Azt olvastam valahol, hogy 7-10 dpo éri el a méhet, és megkezdi a beágyazódást.Lehet a szervezeted már készülne a mensire, de mivel a babóca most érkezik a pihe-puha lakásába ezért szépen visszakúszik a hőd, és már várandós is vagy. Szorítok Neked is, hogy összejöjjön.
Mi 2007 óta szeretnénk babát, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Már 2x vártunk babát, sajnos nem maradtak velünk. :(((( 2007. szeptember spontán vetélés a 42. napon, majd 2012. január a babánknak nem volt szívhangja, missed ab.
2007-ben is augusztusban fogant a babánk, szeretnék hinni abban, hogy most újra sikerül(t).
A hőm alattomosan kúszik lefelé, meg már majdnem minden mensi tünetem megvan (pattanások, kajálási kényszer, enyhe görcsök)
A hőm alattomosan kúszik lefelé, meg már majdnem minden mensi tünetem megvan (pattanások, kajálási kényszer, enyhe görcsök). Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!