Valaki a hétfő, vagy környékére nem várja? Éreztek már valamit?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 16:01
1/6 anonim válasza:
szia!Hétfő vagy kedd!remélem nem jön meg!Habár túl sok reményt nem fűzök hozzá !!:/
2/6 anonim válasza:
én sem várom, bár már nem görcsölök rajta sikerül-e
4/6 anonim válasza:
Én hó végére vagy 4 környékére.De már texteltem tegnap előtt egy nagyon halvány pozitívat meg ma reggel is,de ez már látható és a színe is.Nekem a melleim fájnak nagyon és nagyobbak meg néha picikét görcsölgetek és folyásom van.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én jövő csütörtökre nem várom. Éreztem a peteérést, voltunk is együtt a párommal. Aztán tegnap óta olyan rosszul vagyok, hogycsak na... émelygek, gyenge vagyok, szurkál a hasam, mintha a cicim is kezdene fájni. Ráadásul ma már eléggé erős fehér folyásom volt. Remélem, ezek mind mind jót jelentenek. :) De hát majd kiderül egy hét múlva.
Megy a drukk nektem is :)
(K)
6/6 anonim válasza:
3-a körül nem váron, a tapasztalatom pedig h naggyon türelmetlen vagyok :) Egyébként még talán annyi, hogy a pms nem olyan mint szokott lenni meg megnõtt a napokban az étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!