Ki nem várja 5. ére? Vagy a környékére?
Figyelt kérdés
Ez az első hónap a kistesó tervezésben! :) remélem össze jött!!! Múlthét kedden volt peteérésem! azóta minden nap voltunk együtt a párommal! Remélem össze jött!! :)
Izguljunk együtt!! :)
2014. júl. 28. 14:12
11/55 anonim válasza:
4.ère nem vàrom :)
Csütörtökön tervezem a tesztet :)
12/55 A kérdező kommentje:
Én is tesztelnék hamarabb de félek, hogy negatív lenne.. :/ :)
2014. júl. 28. 16:53
13/55 anonim válasza:
A negativat is jobban viselem,mint a vàrakozàst :)
14/55 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 4-ére nem várom. Az első próbálkozós hónapunk kistesó ügyben, és nagyon remélem hogy sikerrel is jártunk! Nekem annyi tünetem van, hogy máshogy fájnak a melleim,mint szoktak és tegnap-tegnapelőtt elég erős szúrásokat éreztem az alhasamban, azóta néha enyhe görcseim vannak. Remélem nem a közelgő menses miatt. Mindenesetre tesztekből ma optimistán betáraztam,én is csütörtökre gondoltam az első próbálkozást! Drukkolok mindenkinek!
15/55 anonim válasza:
Sziasztok! Én is pont 5-ére nem várom, szintén tesó :) Mi már jó ideje tervezzük, nem jött össze, mindkettőnkkel vannak bajok, kezelik, remélem most lesz meg az eredménye. Vagyis optimista vagyok! Nem tudom mikor teszteljek, azt sem tudom milyen napra esik ötödike, szóval nem szeretnék ezen parázni. Drukkolok nektek!
16/55 anonim válasza:
Szia! én elseje fele nem várom,első hónap próbálkozás,első baba,héten tesztelnék,már most izgulok :) Nem görcsöltünk rá a dologra,konkrét tünetem nincs :)
17/55 A kérdező kommentje:
Lehet én is megveszem a tesztet pénteken! Aztán egyet megcsinálok szombaton reggel!!! Annyira izgulok!! :)
Majd írjátok meg mit mutatott a teszt!!! Pozit kívánok mindenkinek!!!! :) :)
2014. júl. 28. 20:31
18/55 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is csatlakoznék.
Nekem is 23-án volt ovum és 3-6 között nem várom (néha rövidebb a luteálisom).
Első baba lenne, régóta várunk rá, már voltunk meddőségiben, várjuk az eredményeket.
Drukkolok mindenkinek!
19/55 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek is utolsó válaszoló!! :)
2014. júl. 29. 09:29
20/55 anonim válasza:
2. Nem várom. Mi csak 19 én tudtunk együtt lenni hát remélem sikerült. Tegnapi teszt ful negatív :( :( De viszont szedem a Gravidát és elkezdet tőle hányingerem lenni. Szerintek jelent valamit? 2 baba lányom már 5 éves öt nem terveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!