Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintem terhes vagyok. Ezek...

Sipos Dorina kérdése:

Szerintem terhes vagyok. Ezek lehetnek a tunetei? Nagyon fáradékony vagyok, hányingerem van egész nap, nagyon fáj a fejem és rengeteg a nedvem. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
baba

2014. júl. 27. 22:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%
Jaj hagyd már magad! Egyszerűen botrány ahogy te megnyilvánulsz nő és kismama létedre! És ne magyarázkodj, hogy te normálisan írtál...csak a kérdező nem értette meg. Mégis hol? Mikor?? Mert már a legelső hozzászólásod bicskanyitogató volt, a többiről ne is beszéljünk.
2014. júl. 30. 14:03
 32/38 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem mindenki hálás lenne itt,ha inkább nem szólnál senkihez sem,és tanácsot sem adnál,amíg nem tudsz vmi normális emberi hangot megütni!kedves 38hkm :-(((
2014. aug. 1. 13:44
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Téged nem kérdeztünk 80%os!!Amúgy meg ha terhes lesz és abortuszt akar akkor meg majd jöttök majd hogy milyen egy ..... szóval jobb ha befogjátok álszent lib.k!!! Viccesek vagytok és szánalmasak is!!ezért tart itt a társadalom ahol mert annyi nincs benne hogy szex előtt informálodjon!!38hkm
2014. aug. 1. 14:10
 34/38 anonim ***** válasza:
59%
38 hkm olyan alpári, mint egy kocsis, és nagyon nagy a szája. nem baj, majd szülés közben visszavesz abból a nagy arcából
2014. aug. 1. 15:58
 35/38 anonim ***** válasza:
:D :D
2014. aug. 1. 16:26
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem kell irigykedni!!!!
2014. aug. 1. 16:28
 37/38 anonim ***** válasza:
59%

Hamar szülni mész egy jo pszichiátert is keress fel a kórházban,mert nem csak közönséges vagy,de idegbeteg is!

Szegeny gyereked...

2014. aug. 1. 19:50
 38/38 anonim ***** válasza:
Köszi jót nevetek rajtatok!! :D irigykedjetek csak a gyermekem meg nem kell sajnálni neki lesz a legjobb dolga a világon!!!! 38hkm
2014. aug. 1. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!