Lehetseges h. terhes maradtam mar vegre?
Figyelt kérdés
A mensinek mar tegnap kellett volna h. legyen, de semmi jele. Sem derekfajas es hatfajasom nincs mint szokott. Mult het kozepen volt kicsi barnazas es masnap pedig par csepp piros szinu folyas, amit nem mondanek vernek. A peteereskor is egyutt voltunk vedekezes nelkul mert mar babat akarunk. Remelem most nemfogok csalodni ebben a honapban is.2014. júl. 22. 11:13
1/12 anonim válasza:
Az esély mindig megvan. Itt az ideje egy tesztnek! :) Szép napot! :) Drukkolok
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a pozitiv valaszokat, jol esik tenyleg. Barcsak sikerulne mar.
Szerintetek lehetett beagyazodas jele a mult heten? A mugy semmim nem faj, csak azt erzem allandoan faradt vagyok par napja, es elalszo, tobbszor ulo helyzetben is amikor egyedul vagyok. Igen, igy aludtam mar 4 delutan is. Sosem volt ilyen velem.
2014. júl. 22. 11:25
5/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Tesztelj egyet és kiderül,drukkolok.
7/12 A kérdező kommentje:
Ha Magyaro.on lennek, akkor mar vettem volna ma egy tesztet, de most kulfoldon vagyunk igy nemtudok venni itt.
2014. júl. 22. 12:16
8/12 A kérdező kommentje:
Erzem ezt az allando faradtsagot most is, pedig nemregen ebredtem. Sosem volt ilyen erzesem, mar most is eltudnek aludni itt a gep elott, pedig nem regen ebredtem fel.
2014. júl. 22. 12:19
9/12 anonim válasza:
Én is azt mondom h, tesztelj! "Drukolok h babás legyél"
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom neked is.
2014. júl. 22. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!