Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal kb. fél éve a megszakításos módszert alkalmazzuk. A legutóbbi menstruációm elmúlása után 2 nappal együtt voltunk, ekkor a megszakítást sem alkalmaztuk. Utána 1-2 nappal furcsa hangulatváltozások fordultak elő nálam, ami azóta is tart (kb.1,5 hete), enyhe szédülés, szűnni nem akaró pattanások (arc+ hát) időközönként erős alhasi fájdalom (olyan, mint menstruáció előtt), állandó fáradtság érzet kíséri. Az utóbbi 2-3 napban pedig nagyon erős szagtalan, inkább átlátszó folyásom van. Mondhatni olyan mintha bepisiltem volna. Már kértem időpontot nőgyógyászomtól, de annyira aggódom, hogy mi lehet a gond, nem bírom ki addig válasz nélkül.
2014. jún. 23. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted így neten keresztül ugyan honnan a fenéből tudná bárki is megmondani, hogy terhes vagy-e?

Nem mellesleg meg az aktus után 1-2 nappal még nem lehet semmiféle terhességi tünet, még csak beágyazódás sincs.

Elkaptál valami fertőzést, front van, beképzeled a hülyeségeket, stb, ezer oka lehet azoknak a tüneteknek, amit leírtál.

2014. jún. 23. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Eleve a megszakítás NEM MÓDSZER, hanem csak szerencsejáték.

Másodszor a menzesz utáni napokon is igen könnyen teherbe lehet esni.

Azt, hogy terhes vagy-e, senmi nek tudja megmondani interneten keresztül, de a legegyszerübb az lenne, ha vennél egy tesztet.

2014. jún. 23. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha vedekezes nelkul szeretkeztetek lehetsz terhes igen, de aktus utan 1-2 nappal kizart h tuneteid legyenek mert igazabol akkor meg nem is vagy terhes. Az alhasi fajdalom es a folyas az valoszinu h a peteerest jelzi.
2014. jún. 23. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon sok esely van a terhessegre.kesik mar?
2014. jún. 23. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!