Terhes lehetek e?
Figyelt kérdés
10 napja voltam egyutt egy fiúval, használtunk óvszert, elviekben minden rendben volt, de a biztonság kedvéért meg 36 órára ra bevettem esemeny utanit (peteeresem is számításaim szerint előtte egy hettel volt). Ma kene megjonnie, de semmi jelet sem érzem,2 negatív tesztem is van! Lehet, en izgulok tul a dolgot.2014. jún. 23. 12:36
1/5 anonim válasza:
Bekavart az esemény utáni, ennyi. Nem vagy terhes.
2/5 anonim válasza:
Nagyon túlizgulod, mellesleg ha nem volt semmi de semmiféle baleset, akkor minek vetted be a 72 órásat? Nem cukorka, csak összezavarja a ciklust, a hormonháztartásod. Mellesleg minden tesztre szinte rá van írva, hogy leghamarabb az aktus után 14 nappal mutat biztos eredményt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a normalis válaszokat! Azért vettem be, m tudom, a nak ellenére, h sokan elítélik, egy éjszakás volt az eset... Es emiatt izgulom tul! 27 éves vagyok, 1 eve egyedül, normálisan elek, de ez most jol esett a testemnek es lelkemnek!
2014. jún. 23. 12:46
4/5 anonim válasza:
Hát az jól esett a testednek, lekednek, de az esmeényi utáni hatásai nem fognak jól esni. akár 6 hónapig is összezavarhatja a ciklust annyi hormon van benne.
Butaságot csináltál...
5/5 anonim válasza:
Ha védekezel nem kell esemény utáni, akkor sem , ha egyéjszakás a kaland. Felnőtt nő vagy, olyan nemi életet élsz, amilyet akarsz! Feleslegesen ne borítsd fel a hormonháztartásod, ha rendesen használsz gumit! Felesleges. Azért nem jön meg, mert összekutyultad a gyógyszerrel, NEM vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!