Bocsi, hogy ez már a sokadik "Lehetek terhes? " kérdés, de ezt muszáj megkérdeznem
A barátommal több, mint 1 éve vagyunk együtt, és több, mint fél éve szexelünk. Mindig használtunk gumit, de tablettát nem szedek. De kb. 2 hónapja már megszakítással is próbálkozunk. Eddig nem is volt baj, a menzim is napra pontos. A véleményeteket kérném (tudom, hogy hülyék vagyunk), hogy ugye addig nem lehet baj, ha így folytatjuk, amíg nem lesz tablettám. (ez kb. 3 hét)
[Normális kérdéseket várok éd előre is köszönöm, egy kis lelki támasz kéne] 17L
De lehet még belőle bajod, mert a megszakításos módszer csak csökkenti az esélyt, de nem szünteti meg
Ha eddig mindig rendesen megjött, akkor még nem lehetsz terhes, de jobb lenne vigyázni és addig inkább gumit használni
"Normális kérdéseket várok éd előre is köszönöm, egy kis lelki támasz kéne"
Ha a relativitás elméletét nézzük, miszerint minden relatív, akkor ezek szerint maga a relativitás is relatív? Ezek alapján kijelenthetjük, hogy Minden és Semmi sem relatív?
Mi van?????????????
Ez annyira kusza!
Amúgy a megszakítás nem védekezés simán lehetsz terhes mi is így "védekeztünk" de mi akartuk a babát csak nem minden alkalommal próbálkoztunk és terhes lettem!
Használjatok gumit
Eszed ágába ne jusson tovább folytatni a megszakításos módszert! Vagy a következő elmaradt vérzésednél tanácsot szeretnél majd kérni, hogy 'Mit tegyek? Megtartsam? 17 vagyok.'
Használjatok óvszert, vagy ne szexeljetek a tablettáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!