Lehetek terhes? Mennyi rá az esély?
Figyelt kérdés
A párommal szeretkeztünk,(gumi nélkül,de nem ment belém. Rá 4 óra múlva megint ugyan úgy. De nem fürdött le....2014. jún. 23. 08:23
1/9 anonim válasza:
Elég nagy. Egyrészt az előváladék tartalmazhat spermát, másrészt ha nem fürdött le maradt rajta. Ha nem ismeritek a biológiát akkor azt kellene tanulmányozni, nem a káma szutrát.
2/9 anonim válasza:
Az előváladék tartalmazhat spermát..viszont az,hogy nem fürdött le és 4 óra múlva megint együtt voltatok azok a spermák szerintem már nem éltek.
3/9 anonim válasza:
Az kérlek, a ciklusodtól függ. Reméljük, hogy nem gond egy gyerek, s csakis azért "védekeztek" így.
4/9 anonim válasza:
A másodiknak van igaza. Lehesz terhes, előváladék, de annak sem sok az esélye. De 4 óra mulva a sperma már nem élt!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!nem gond ha jönne a babóca, amikor szeretne,a sorsra bízzuk. de akkor nem sok esély van rá,igaz?
2014. jún. 23. 12:08
6/9 A kérdező kommentje:
egyébként 9 éve "védekezünk" megszakításos módszerrel, és ettől még nem lettem terhes.
2014. jún. 23. 12:10
7/9 anonim válasza:
Nem érted, hogy ez attól függ, hogy éppen milyen termékeny voltál???
Megszakítással, amit ti csináltok, évi 35 %-nyi esély van rá. Hogy az adott ciklusban mennyi, az attól függ, hogy MIKOR csináljátok.
8/9 anonim válasza:
9 éve űzitek ezt... akkor miért pont most kérdezed?
Lehet, hogy valamelyikőtök meddő.
Vagy csak sikeresen mindig elkerültétek az ovulációt.
9/9 A kérdező kommentje:
11.-ik napon jártam (mestruáciot beleszámitva) és 28 napos a ciklusom.
2014. jún. 23. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!