Mekorra az eselye, hogy terhes vagyok? (tapasztalatok, velemenyek erdekelnek)
Sziasztok. Muszaj volt kiirnom a kerdest, mert 1 hete semmi mason nem jar az eszem. Irom a reszleteket.
A menzeszem rendszeres, de van hogy 30 napos, van hogy 28, 23... valtozo... emiatt az ovu napjait nem lehet pontosan meghatarozni. Amikor egyutt voltunk, akkor 60% hogy volt. De utana jottek a tunetek: alhasi fajdalom, szedules, faradtsag, plussz az erzes, hogy tuti terhes vagyok. A szuro, bizsergo fajdalom szinte folyamatos, mintha egy holyag lenne ott...
1 hete, hogy egyutt voltunk. Utanaolvastam... ha terhes vagyok, akkor kb most kezdodik a beagyazodas... mikor tesztelhetek leghamarabb? (tudom, akkor a tuti, ha nem jon meg...) Ti mit ereztetek az elso heten?
Meg azt tennem hozza, hogy az elso terhessegem is igy kezdodott... a fjdalom miatt elmentem dokihoz, akkor talalt egy cisztat... (de mar terhes voltam, csak nem latszott)utolag visszagondolva ugyanezek a tuneteim voltak.
Sziasztok! Koszonom a valaszokat!
De ezeket en is tudom... :(
sok helyen olvastam, hogy menzi szeru gorcsoket ereztek sokan... ebben az idoszakban. De egyre gyanakvobb vagyok...
veszek ma tesztet, ha mar beagyazodik, akkor lassan elkezd termelodni a hcg.
Szia! Komoly babatervezés alapjai : Elsőként : hőmérőzés ....nem találgatás.....ha változó a ciklusod meg főként jó a hőmérőzés.....én minden héten másként dolgozom ....és mégis csinálom.....ugyanabban az időben...egy hét van sajna amikor 6 ra megyek...de elvileg 6 óra alvás után az eredmény értékelhető. Másodsorban : ovu teszt....
Harmadsorban: Hormonszintek rendben ? Endokrinológus látott....alaphormonsorra gondolok, inzulin, glükoz szint értékek jók ? Ha ezeket rendezted....akkor még a párod is hátra van. Termékenységi vizsgálat volt ? Ja és neked petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Ezeket azért írtam le, mert én szép sorban jöttem rá ezekre és az idő csak telt......ha megvannak ezek a dolgok akkor bocsi, de amíg ezeket nem tetted tisztába az idő csak telhet. Sok sikert Neked! Ha kérdésed van írj ! :) Irtad, hogy voltál már babás ...akkor már van gyermeked vagy elment ez a baba ? Ne haragudj, hogy így kérdezem de nem volt egyértelmű.....
Kedves utolso! Koszonom a reszletes tanacsot...
Van mar egy fiam... semmifele veteles nem volt, minden rendben van velunk... csak tapasztalatok erdkelnek, hogy kinek hogy jott ossze a dolog. Mert nagy esellyel babas vagyok es izgatott vagyok... es megnyugtato olvasni a varakozas alatt, hogy kinek milyen tapasztalata van, volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!