Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekorra az eselye, hogy...

Mekorra az eselye, hogy terhes vagyok? (tapasztalatok, velemenyek erdekelnek)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Muszaj volt kiirnom a kerdest, mert 1 hete semmi mason nem jar az eszem. Irom a reszleteket.

A menzeszem rendszeres, de van hogy 30 napos, van hogy 28, 23... valtozo... emiatt az ovu napjait nem lehet pontosan meghatarozni. Amikor egyutt voltunk, akkor 60% hogy volt. De utana jottek a tunetek: alhasi fajdalom, szedules, faradtsag, plussz az erzes, hogy tuti terhes vagyok. A szuro, bizsergo fajdalom szinte folyamatos, mintha egy holyag lenne ott...

1 hete, hogy egyutt voltunk. Utanaolvastam... ha terhes vagyok, akkor kb most kezdodik a beagyazodas... mikor tesztelhetek leghamarabb? (tudom, akkor a tuti, ha nem jon meg...) Ti mit ereztetek az elso heten?

Meg azt tennem hozza, hogy az elso terhessegem is igy kezdodott... a fjdalom miatt elmentem dokihoz, akkor talalt egy cisztat... (de mar terhes voltam, csak nem latszott)utolag visszagondolva ugyanezek a tuneteim voltak.

2014. ápr. 28. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy az legyél....:) Gratulálok a gyermekedhez...nagyon nagy öröm ez..... jó hogy így érzed, mármint, hogy babás vagy :)....én most lepődtem meg magamon épp....még jó hogy vettem ovu tesztet....a ciklusom 7-8-9. napján volt ovum.....:)ez elég korai ....szóóóval kb. Május 15.e környékén lövök egy tesztet....sajnos egyébként sok a szomorú valóság, hogy az első babánál semmi gond és a másodikra várva akár évek is eltelhetnek....
2014. máj. 4. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
ha kíváncsi vagy persze nem erőltetni akarom de belinkelem neked a tesztet....nagyon jó, de aki pcos annak sajna nem mindig válik be....:(
2014. máj. 4. 18:30
 13/16 A kérdező kommentje:
koszonom, linkeld be :)
2014. máj. 4. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

linkelem a hőmet is és nézd meg milyen szépen mutatja a hő ugrását ( ovukor ugrik a hő )....pedig nem is gondoltam arra, hogy most lesz ovum....a rossmann-ban vettem és teljesen véletlenül ...vonzott, hogy levegyem, mert egyébként teljesen másért indultam oda.

[link]

2014. máj. 4. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
a 140-es másodikán készült...mindig délutáni pisiből kell az ovu tesztet :)
2014. máj. 4. 18:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a valaszokat.

Sajnos most nem lettem terhes, de majd 3-4 het mulva visszaterek az aggodalmaimmal :)

2014. máj. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!