Dindyke kérdése:
Lehetséges h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Áprilisban laporoszkopiás műtétem volt és histeroskopia. kitágitották a petevezetöket. Májudban rendesen meg is jött ugy ahogy azt kell. de most júniusban kissé más volt. Azt értem ez alatt h 31.nap megkellett volna h jöjjön, de csak görcseim voltak, kissé szurkált a hasam.32. /1./nap megjött.33.nap már egyáltalán nem volt semmi, 34. napon pedig rozsaszines folyás volt de csak akkor amikor elmentem pisilni.Enyhén fáj a mellem ha hozzá érek vagy fekszem. és furán érzem a hasam/ezt ugy értem mintha görcseim lennének, de alig érezhetö.szerintetek metjek tesztelni? vagy kisárt h baba? volt már valaki hasonlo helyzetben?2014. jún. 23. 18:44
1/4 anonim válasza:
Tesztelj mindenkepp szoritok van eselyed :)
2/4 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy, h reményt látsz! Remélem igazad van!!! kicsit tartok a tesztöl mivel mindenhol azt olvastam/ olvasom h hányinger, szédülés mell feszülés.
2014. jún. 23. 18:57
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem baba, negatív lett
2014. jún. 24. 10:15
4/4 anonim válasza:
Ne keseredj el de ha tovabbra sem jon meg menj vissza a dokihoz. Biztos hogy majd osssze jon csak ido kell es turelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!