Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintem terhes vagyok. Ezek...

Sipos Dorina kérdése:

Szerintem terhes vagyok. Ezek lehetnek a tunetei? Nagyon fáradékony vagyok, hányingerem van egész nap, nagyon fáj a fejem és rengeteg a nedvem. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
baba

2014. júl. 27. 22:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ugy akartam hogy tehat azt tudod,h mikor kell megjönnie??
2014. júl. 28. 13:25
 22/38 anonim ***** válasza:
51%

Azért látom a 38hetes kismamának működnek a hormonjai rendesen,elég durván leosztottad már az első válaszodban a kérdezőt.(tényleg teljesen normális hangvételben kerdezett)

Szerintem a legbiztosabb,ha reggeli vizeletbol tesztelsz!Amit leírtál lehet terhessegi tünet is,de lehet csak összeszedtél vmit!

2014. júl. 28. 14:12
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

Lehet a mondanivalód tartalmával egyetértek,de a stílusoddal nagyon nem!

Úgy beszélsz,mint egy kocsis,a mondat végére meg odaírod :38hetes kismama :-( elég durva kontraszt,nekem nagyon kiábrándító a stílusod .

2014. júl. 28. 14:50
 24/38 A kérdező kommentje:

honap elejen kell megjjonnie.. addig várok a teszttel!

és igen én is igy gondolom.. é koszonom szépen..

2014. júl. 28. 15:47
 25/38 anonim ***** válasza:
Honap elejen kell megjonni egy hete voltatok együtt..nem történt meg a beágyazódás ha egyáltalan jo időbe voltatok együtt!tehat így még nem all fent terhesseg nem lehetnek terhestüneteid!ha nem jön meg tesztelj!ha kérdésed lesz még irj..egyenlőre nem vagy terhes!!
2014. júl. 28. 16:30
 26/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm tényleg a segítséget!!:)
2014. júl. 28. 16:38
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
a 38hetes kismamának se kellene szaporodnia...de már késő..reméljük majd ha a gyereked nem tud vmit és kérdez téged akkor őt nem ugatod le..előre sajnálom a gyereked..mert egy b.kó p.raszt lesz az anyja
2014. júl. 29. 13:27
 28/38 anonim ***** válasza:
28%
nem is értem ki csinált fel egy ilyen nőt mint a 38hetes xDDD
2014. júl. 29. 13:29
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Köazönöm a jó kívánságokat és hidd el volt olyan aki "felcsinált"" és már 8 év van mögöttünk.... szóval köszi!!Az én gyerekem tuti 20 éves korára mindent fog tudni a szexről mert nem leszek lusta beszélgetni vele erről.... Ti se szaporodjatok mert elég gáz hogy ennyi idősen még a kérdezőt dicsérgetitek!!Amúgy meg normálisan válaszoltam de egy kis taknyos velem ne bunkozzon még ő háborog!!!Véleményemet tartom!!!Ennyi!! Minden jót nektek is szánalmas pi...k!!!38hkm
2014. júl. 29. 13:35
 30/38 anonim ***** válasza:
69%
senki nem dícsérte a kérdezőt..de ezt az oldalt arra találták ki,hogy itt megkérdezhesse azt amit nem tud. ha te nem vagy tisztába azzal,hogy milyen oldalra irogatsz akkor az már a te szegénységi bizonyitványod. A kérdezőnek hiányos a tudása nem kicsit..de nem a ........,,,,,, rángattad ki hogy ezt a stílust megenged magadnak. a kérdező legalább kultúrált volt kedves 38 HETES KISMAMA
2014. júl. 29. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!