Sipos Dorina kérdése:
Szerintem terhes vagyok. Ezek lehetnek a tunetei? Nagyon fáradékony vagyok, hányingerem van egész nap, nagyon fáj a fejem és rengeteg a nedvem. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
baba2014. júl. 27. 22:24
21/38 anonim válasza:
Ugy akartam hogy tehat azt tudod,h mikor kell megjönnie??
22/38 anonim válasza:
Azért látom a 38hetes kismamának működnek a hormonjai rendesen,elég durván leosztottad már az első válaszodban a kérdezőt.(tényleg teljesen normális hangvételben kerdezett)
Szerintem a legbiztosabb,ha reggeli vizeletbol tesztelsz!Amit leírtál lehet terhessegi tünet is,de lehet csak összeszedtél vmit!
23/38 anonim válasza:
Lehet a mondanivalód tartalmával egyetértek,de a stílusoddal nagyon nem!
Úgy beszélsz,mint egy kocsis,a mondat végére meg odaírod :38hetes kismama :-( elég durva kontraszt,nekem nagyon kiábrándító a stílusod .
24/38 A kérdező kommentje:
honap elejen kell megjjonnie.. addig várok a teszttel!
és igen én is igy gondolom.. é koszonom szépen..
2014. júl. 28. 15:47
25/38 anonim válasza:
Honap elejen kell megjonni egy hete voltatok együtt..nem történt meg a beágyazódás ha egyáltalan jo időbe voltatok együtt!tehat így még nem all fent terhesseg nem lehetnek terhestüneteid!ha nem jön meg tesztelj!ha kérdésed lesz még irj..egyenlőre nem vagy terhes!!
26/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm tényleg a segítséget!!:)
2014. júl. 28. 16:38
27/38 anonim válasza:
a 38hetes kismamának se kellene szaporodnia...de már késő..reméljük majd ha a gyereked nem tud vmit és kérdez téged akkor őt nem ugatod le..előre sajnálom a gyereked..mert egy b.kó p.raszt lesz az anyja
28/38 anonim válasza:
nem is értem ki csinált fel egy ilyen nőt mint a 38hetes xDDD
29/38 anonim válasza:
Köazönöm a jó kívánságokat és hidd el volt olyan aki "felcsinált"" és már 8 év van mögöttünk.... szóval köszi!!Az én gyerekem tuti 20 éves korára mindent fog tudni a szexről mert nem leszek lusta beszélgetni vele erről.... Ti se szaporodjatok mert elég gáz hogy ennyi idősen még a kérdezőt dicsérgetitek!!Amúgy meg normálisan válaszoltam de egy kis taknyos velem ne bunkozzon még ő háborog!!!Véleményemet tartom!!!Ennyi!! Minden jót nektek is szánalmas pi...k!!!38hkm
30/38 anonim válasza:
senki nem dícsérte a kérdezőt..de ezt az oldalt arra találták ki,hogy itt megkérdezhesse azt amit nem tud. ha te nem vagy tisztába azzal,hogy milyen oldalra irogatsz akkor az már a te szegénységi bizonyitványod. A kérdezőnek hiányos a tudása nem kicsit..de nem a ........,,,,,, rángattad ki hogy ezt a stílust megenged magadnak. a kérdező legalább kultúrált volt kedves 38 HETES KISMAMA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!