Ha 10-i aktusból terhes lettem, lehetséges, hogy a Gabriel teszt nagyon halványan mutatja ki a babát?
Persze, nagyon szívesen! Ezek az én tesztjeim: [link]
Az első a Csütörtöki, a második a Mai :)
Nagyon izgulok már, hogy minden rendben lesz e! Elég hipohonder vagyok.
Te hány éves vagy? :)
De jó, hogy kb egyszerre történik minden! :) Én 27 leszek most aug. 13-án! Férjemmel most júli. 13-án voltunk 2 éves házasok, de már 9,5 éve együtt vagyunk! Egyébként Németországba élünk jelenleg, és itt is fog elvileg megszületni a baba. Most még a lakáson is stresszelek, lehet másikat kell keresni, és persze ez is pénzbe kerül.
Nálam elég korán jelentkeztek a tünetek, mint a mell érzékenysége, görcsölget picit a hasam is és pár napja pici reggeli émelygés is van.
Ez a mai 25-össel készült tesztem: [link]
És itt a kérdésem, mikor még csak 10-es teszteltem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nálatok valami tünet? Jajj, már alig várom, hogy lássam, még ha csak a petezsákot is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!