A Gabriel terhességi tesztem nrgatív lett, nem volt második csík halványan sem, de 2 óra múlva már volt egy második is halványan, de nem azzal a színnel, hanem olyan mintha átázott volna, de ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 15:38
1/6 anonim válasza:
Biztos lehetséges.Ismételni kell akkor ha nem jön meg a havid,akár holnap is csinálhatsz másikat!
2/6 anonim válasza:
Ha negatív volt, nem valószínű, hogy terhes vagy. A teszteken meg van adva egy bizonys idő, hogy hány perc után KELL megnézni. Azt hiszem a Gabrielnél 2-3 perc. 2 óra múltán az eredmény már régen nem igazi. Esetleg benedvesedhetett, ha olyan helyen hagytad.
3/6 anonim válasza:
Teljesen nem értek együtt az előzővel.Én az előző terhességemnél jó fél óra múlva mutatta ki a második csíkot, rá két napra a doki meg is erősítette a terhességet.
Szóval nem tudom...
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak a csík helyét láttad. Sajnos én is jártam már így többször is a Gabriel teszttel, hogy több óra múlva látszódott egy halvány, szürkés csík, és nem voltam babás.
5/6 anonim válasza:
Pont így jártam az előző hónapban. Szürkés csík jelent meg, csak fényben látszik, még ma is. Tisztára beleéltem magam, még tüneteim is voltak, aztán megjött. Elég szar volt. Bocsi. Ha nem színes a csík,(rózsaszín) akkor nem vagy terhes. Ha bármilyen halványan is, de rózsaszínű, akkor 1000% hogy igen. Remélem segítettem. Üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várnám még továbbra is azért!
2010. márc. 11. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!