Sipos Dorina kérdése:
Szerintem terhes vagyok. Ezek lehetnek a tunetei? Nagyon fáradékony vagyok, hányingerem van egész nap, nagyon fáj a fejem és rengeteg a nedvem. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
baba2014. júl. 27. 22:24
12/38 A kérdező kommentje:
?
2014. júl. 27. 23:46
13/38 anonim válasza:
ezt tenyleg csak a teszt tudja megvalaszolni, mi nem. amugy van ra esely, nem is kicsi (mivel megszakitassal "vedekeztetek")
14/38 A kérdező kommentje:
koszonom szépen!
2014. júl. 28. 00:12
15/38 anonim válasza:
A leírtak alapján igen, lehetsz terhes. Vegyél tesztet ha már késik a menstruációd.
Egy jó tanács! Ne azt írd máskor, hogy sok vagy rengeteg a nedved. Írd úgy, hogy bő folyásod van!
16/38 anonim válasza:
Menzeszed késik már? Mert ha igen, akkor ideje tesztelni.
És bár valóban nem a megfelelő stílusban válaszolt, de nagyjából igaza van a kismamának. Azzal, hogy azt írjuk, hogy igen, lehetsz terhes (mert erre a szitura igazából mást nem lehet írni) nem leszel előrébb.
17/38 anonim válasza:
07.23-án feltetted már ezt a kérdést, tegnap 27 volt. Azóta miért nem csináltál tesztet? HA leírnád, hogy mikorra várod, mikor voltatok együtt akkor nagyonn eséllyel tudnánk válaszolni.
18/38 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Ezeket írd le hogy konkrétabban làssuk a dolgot!
19/38 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek!! Tobb mint 1 hete voltunk egyutt!
2014. júl. 28. 13:21
20/38 anonim válasza:
Aha..es tisztába vagy vele,h működnek ezek a dolgok?a peteérés kb a ciklus kozepen van akkor tudsz teherbe esni..az egy hete volt kb..mert meg akkor se lehetnek terhes tüneteid mert a beagyazódas kb 10 nap!!tehát azt mikor kell megjonnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!