Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13 dpo-n feljebb ment a hőm...

13 dpo-n feljebb ment a hőm 37,1-re. Ez akár jót is jelenthet? (hőgörbe)

Figyelt kérdés

[link]

Nem szokott így felmenni a nemvárt mensi előtt. Szerintetek? Tudom hogy bármi lehet, de mégis.

2014. júl. 23. 09:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem, semmi különöset, nekem egyedül a hőm volt gyanús. (Cicifájás meg ilyesmi minden mensi előtt volt, ez ugyanolyan volt most is. Még pici alhasi görcseim is voltak, mint mensi előtt általában.) De aztán a + teszt után jöttek szépen :) (Most kezd elmúlni az egész napos hányinger.)
2014. júl. 23. 10:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, majd megírom mi lett, bár próbálom nem bele élni magam, mert mindig nagyon koppanok.... :)
2014. júl. 23. 10:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez az én sikeres hónapom görbéje:

[link]

Szerintem nagyon biztató a Tied!

Megy a drukk :)

2014. júl. 23. 14:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, szép görbe. Az a baj hogy mindig szépek a görbéim, a múlt havin látni is, hogy 10 napig volt 37 a hőm és mégis megjött az nap le is esett. De persze reménykedem mint mindig és szeretném a hsg-t is megúszni, bár tudom hogy sok nőnek az hozza meg a sikert.
2014. júl. 23. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép görbe, az enyém is ilyen volt a sikeres hónapban. Drukkolok nagyon.
2014. júl. 23. 21:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Ma reggel 7kor mértem ahogy szoktam 37 volt. Viszont felébredtem 6kor akkor is megmértem és akkor csak 36,8 volt. Visszaaludtam és amikor megszólalt a telefonom az ébresztő 7kor akkor lett 37. Hát én ez utóbbit írtam be a naptárba mert mindig 7 kor mérek. Volt már ilyen máskor is hogy hamarabb ébredtem mint az ébresztő és kíváncsiságból megnéztem majd visszaaludtam. Szóval a 37 még biztató. Viszont ma meg tegnap este volt más voltak mensis görcseim valamint tegnap vizes folyásom volt, ami mensi előtt szokott lenni. Szóval nagyon úgy érzem legbelül hogy megfog jönni :(

[link] ma van 14 dpo és a 15en szokott megjönni, szóval lehet holnap megjön ahogy szokott.

2014. júl. 24. 08:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Hiába a szép görbe megint...az előbb elkezdtem vérzeni egy kicsit, szóval reggelre megfog jönni...:( nagyon kivagyok :( hétfőn megyünk be a kórházba időpontot kérni a hsg-re. sajnos nem úszom meg, de remélem hogy meghozza a sikert.
2014. júl. 25. 00:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked nagyon, és sok sikert kívánok! (2-es)
2014. júl. 25. 11:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért még megy a drukk!!
2014. júl. 25. 11:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2014. júl. 25. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!