Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13 dpo-n feljebb ment a hőm...

13 dpo-n feljebb ment a hőm 37,1-re. Ez akár jót is jelenthet? (hőgörbe)

Figyelt kérdés

[link]

Nem szokott így felmenni a nemvárt mensi előtt. Szerintetek? Tudom hogy bármi lehet, de mégis.

2014. júl. 23. 09:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hát, Édes! Én már tesztelnék! :) Pont azért, hogy ne reménykedjek hiába.

Ez több, mint biztató!

Mutatsz egy-két előzőt? Neked mikor szokott leesni?

2014. júl. 23. 09:40
 2/21 anonim ***** válasza:

Bár a múltkor lepontoztak érte, és senki sem hitte el, de Neked ideírom, hogy nekem is így volt a sikeres hónapban - magasabbra ment a hőm ovu után, mint szokott.

(Azért linkelek is görbéket, hátha így elhiszik :)

A sikeres hónapot megelőző hónap (mindig ilyen görbéim szoktak lenni): [link]

Sikeres hónap: [link]

Drukkolok!

2014. júl. 23. 09:41
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi, bár sikeres lenne :)

Ez az előző hónap: [link]

Ez meg az az előtti: [link]

Mensi napján szokott egyébként leesni. Ez az első hónap hogy ovukor nem esik le a hőm, máskor lemegy 36,2re. tünetem egyébként semmi nincs, ilyenkor erősebb szokott lenni a megjön érzés, most nem nagyon érzem. Bár a tünetekre nem adok nem akarom beleélni magam.

Ez a 14 hónap hogy próbálkozunk ha most sem sikerül Hsg-re kell mennem... Tesztelni nem nagyon szoktam, mert félek a csalódástól és ilyenkor még legalább van remény.

2014. júl. 23. 09:46
 4/21 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es. A sikeres hónapban neked a 11 napon volt az ovud és most nekem is a 11 napon volt :)
2014. júl. 23. 09:49
 5/21 anonim ***** válasza:
Megnéztem az előző görbéidet is, szerintem ez a mostani nagyon ígéretes :) (Nekem a 23. hónap lett sikeres.) 2. voltam!
2014. júl. 23. 09:50
 6/21 anonim ***** válasza:

Kedves 2.! Miért pontoztak le érte? Nem értem.

A franc, akkor még várni kell két napot. :(

2014. júl. 23. 09:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen, hasonlítanak a görbék :) Nekem a 12. dpo - n ugrott így fel, és teszteltem is :)
2014. júl. 23. 09:51
 8/21 anonim ***** válasza:
(Elírtam: 14. dpo...)
2014. júl. 23. 09:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen most számoltam hogy 14 dpo az. Hát kíváncsi leszek hogy alakul, olyan jó lenne végre és a hsg-t is megúsznám. Egyébként te éreztél valamit? tehát tünetre gondolok.
2014. júl. 23. 09:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Na jól van, Lányok! akkor két nap múlva visszanézek, mert én nem bírom ezeket az izgalmakat. :) Tudjátok, a 9. dpo-n tesztelős típus vagyok... :D
2014. júl. 23. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!