Lehet úgy ovum, hogy előtte nem esik le a hőm, csak elkezd fokozatosan felmenni?
Figyelt kérdés
Minden leesik a hőm 36.2re és onnan megy fel fokozatosan vagy egyből. Most nem esett le csak azt vettem észre két napja hogy az alaphő felett van. Eddig azt hittem hogy még nem is volt ovum. A fertilityfrieds.com behúzta a 11 ciklusnapra, a ciklus.hu még nem. Lehetséges hő leesés nélkül ovu?
Ez a mostani (alatt ott a múlthavi): [link]
ez meg a ciklus.hu-n vezetett mostani: [link]
2014. júl. 13. 08:11
1/4 anonim válasza:
Igen, így is lehetett ovud, nem feltétlenül kell leesnie a hődnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi szépen.
2014. júl. 13. 10:02
3/4 anonim válasza:
nekem egyszer volt ilyen klasszikus hőleesésem a görbén. 2005-ben. A negyediket várom, úgyhogy bizton állíthatom, hogy nem kell leesni, csak felmenni. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne ha most pont ezért jönne össze :) mert nekem meg még ilyen nem volt soha :) ez a 15. hónap hogy próbálkozunk és ha megjön most is akkor Hsg-re kell mennem :(
2014. júl. 13. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!