Ma arra figyelmem fel, hogy fokozatosan csökken a mellfeszülésem, aztán megszűnt.6. hét végén járok. Lehet, hogy elment a baba? Mikor szűnt meg a mellfeszülés akinek az elejétől volt?
Nyugtatásul: a TSH-m nekem is felugrott a terhesség elején, 6,2 lett az első vérvételkor. (Aztán szépen lement, most már normális, 31 hetes vagyok.)
A tünetek egyébként jönnek-mennek, ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket, de ha tudsz menj el a dokihoz 7-8. héten, hogy csekkolja.
Szitem megnyugtató hogy utrogestant szedsz.
Nekem is elmúlt a mellfeszülésem és a hányingerem kb. A 10. Héten.
Kaptam a biztonsag kedveert utrogestant mert korabban volt egy missed abom. Es nekem is a terhesseg elejen jott ki a pm alulmukodesem. L thyroxint kaptam ra es vegig szedtem. Mai napig szedem. Kislanyom egy eves.
Nyugodj meg de ha egy uh nyugtat meg igazan akkor menj el a dokidhoz. Ha normalis akkor meg fog erteni es megnezi a babot ;)
A pm re tudok jo magan dokit aki vegig kontrollal de eleg draga es buapesten van
Szolj ha erdekel
Sok sikert es pihenj, lazits
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!