Ciklus 4. és 12 napján szex. Mellfeszülés semmi, hasfájás, fejfájás már egy pár napja, étvágynövekedés is elkezdődött. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 14:37
3/12 A kérdező kommentje:
5-re nemvárom....
2012. szept. 24. 14:46
4/12 anonim válasza:
ez tuti nem terhességi tünet,ha ötödikére nem várod,addig van még 11 nap,3 napja lehetett peteérésed,tüneteid meg szex után legkorábban 7 nappal lehetnek
5/12 anonim válasza:
Lehetni lehet, de azt még tuti nem éreznéd.Talán majd egy hét múlva:)
6/12 A kérdező kommentje:
18-án voltunk együtt,ovum 21-én volt. Most jobb oldalt szurkál a petefészkem.
2012. szept. 24. 15:26
7/12 A kérdező kommentje:
Vagy lehet most van ovulációm??? Ovu tesztet még soha nem csináltam,de a netes ovu és a megérzésem is 21-én volt.
2012. szept. 24. 15:50
8/12 anonim válasza:
Hát igazából ha 21.-én volt ovud és 18.-án voltatok együtt, akkor nem sok esély van rá.
9/12 A kérdező kommentje:
Most per pillanat a bal petefeszkem szurkal. Miert nincs eselyem???? A spermiumok 72 oraig eletkepesek!!!! Nezz utana..
2012. szept. 24. 17:06
10/12 anonim válasza:
Tankönyvben igen és csak életképesek Lehetnek! 72 óráig.Ez nem szabály.Lehet, hogy fel se jutottak a méhedig, a hüvelyben pedig csak pár órát élnek.Ha babát szeretnél ne egyetlen egy alkalmon múljon hanem jó sok alkalmon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!