Ovulációs teszt negatív, de a hőm fokozatosan elkezdett emelkedni. Volt ovulációm, vagy nem?
Figyelt kérdés
A ciklus.hu-n a gép be is húzta a hő alapján az ovuláció számított időpontját.
Itt a diagram:
2013. jan. 15. 01:06
1/4 anonim válasza:
lehet, h későn teszteltél, mert ovu előtt kb 24-48órával mutat pozitívat a teszt, ovu napján már, ha tesztelsz, nem mutatja ki, mert igaziból nem az ovut mutatja, hanem az LH csúcsot, ami előidézi az ovut, de azt 1-2 nappal megelőzi
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kellett, hogy legyen ovud, mert a hőmérsékleted elkezdett szépen emelkedni. A teszt tévedhet, vagy ha többet ittál, esetleg nem jókor nézted is mutathat fals eredményt. A hőmérséklet viszont megmutatja, ha elkezd szépen az alaphőd fölé emelkedni és legalább 14 napig emelkedett marad akkor volt Pé-d. Majd ha nem történt meg a megtermékenyítés, a várt ciklus napján leesik az alaphő alá és megjön a menzesz. :)
3/4 anonim válasza:
Szia kérdező, teszteltél már? Mi lett az eredmény?
4/4 A kérdező kommentje:
Szia, még nem teszteltem, elvileg hétfőn kéne, hogy megjöjjön. Szerintem meg is fog, ma már fájdogált a hasam. :(
2013. jan. 19. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!