Timikecica kérdése:
2 negatív teszt 8 hete késik lehetek terhes? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nem jött meg a menszeszem. van egy 1,5 éves kisfiam 15hónapos koráig szoptattam.szülés óta júniusba jött meg legelőször akkor szeptemberbe kihagyott elmentem dokihoz semmi nem volt (nem voltam terhes)utána rendszeresen meg jött de decemberbe megint kihagyott és most januárba se semmi vagy is már 2 hónapja semmi. csináltam 2 tesztet is mind2 negatív,kérdés lehetek terhes vagy ne számítsak rá? 2nap múlva megyek dokihoz.2013. jan. 13. 09:53
1/3 F.B.I. válasza:
A leírtak alapján kizárható, hogy decemberben terhes lettél volna. Még nem rendeződtek tökéletesen vissza az eredetire a hormonjaid, ezért ki ki maradoznak a menszeszek, és valószínűleg ovulálni sem ovulálsz rendszeresen. Azt viszont, hogy ovuláltál- e januárban és teherbe estél- e még sem teszt, de valószínőleg UH sem mutatja ki.
2/3 anonim válasza:
Nyilván te is tudod, hogy szinte 0 az esélye!
3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom, mert ezt beszéltük a védőnővel és ő erre azt mondta h lehetséges mert hogy már nem szoptatok és a hormon változás.nem tudom de akkor is megyek dokihoz és majd kiderül mert attól is félek ne h ciszta legyen vagy nem tudom.
2013. jan. 13. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!