Segitenetek?! Ilyet meg nem lattam a teszten.
A tesztet ma reggel csinaltam, egy vekony vonalka jelent meg rajta, most nem tudom h hibas-e vagy az is pozitiv? Tegnap du. is csinaltam egyet, de azon nem jelent meg semmi. Mindenkeppen csinalok hnap reggel is egyet, csak akivel tortent ilyen, annak mi lett vegulis?
Szerintem meg ott van az a csík! halvány, de ott van. Az enyém is így kezdődött. Ha nincs semmi, akkor nem jelenik meg semmilyen halvány vonal sem, amig nem volt baba, nekem nem lehetette félreérteni a negatív tesztet.
10hkm
ja,besőtétítettem neked, ezen jobban látszik, mint a negatívon
Mikor jött ki a csík? Ez ezen a ponton sajnos bármi lehet, rengeteg hozzászólást, fórumokt, mindent átnyálaztam, és teljesen megoszlik, van, akinek "álpozitív" volt, van, akinek baba miatt volt, tehát ez sajnos pont olyan, mint a pms tünetek... Nekem volt nagyon vékony, de színes, jól kivehető csíkom, és nem tudom, hogy hibás volt-e a teszt, vagy csak nem tapadt meg.
Egy biztos, ha baba van, akkor pár nap múlva erősödni kell ugyanezzel a teszttel, és az is bíztatóbb lenne, ha színes lenne a csík, és nem szürke.
Nem túl jól. :)
De azt mondták itt a gyakorin, hogy mivel kevesebb, mint 14 napja volt ovum (ha az volt), és a ciklus második fele az állandó, így az is lehet, hogy meg se kéne még jönnie.
Fogalmam sincs mi lehet. De ha az ovutól számolom a 14 napot akkor már kb 50 nap telik el az előző mensi óta. Bár tény, hogy nekem nem középidőben van ovum, hanem sokkal később. Legalábbis többnyire. Sztem a hét második felében tesztelek. ha kibírom. :D
14! Nem tesztelnel hnap reggel Te is? :-) En ki sem birnam..
22! Koszi a belinkelt kepet, azon is latom a vonalat. :-) Csak lenne vastagabb a csik.. De en is ugy gondolom h ha nincs hcg a szervezetben, akkor meg az a vekonyka vonal sem jelenik meg. Persze ha a teszt nem hibas..
26! Sztem idon tul jott ki az a csik, mert kozben ott hagytam a furdoben, kozben visszaneztem, de akkor nem lattam semmit, majd kesobb amikor megszaradt, akkor lattam meg.
De en ugy erzem h osszejott, hnap reggel megcsinalom es megirom. Kerlek szoritsatok! :-)
14-es! Te is csinalj egyet! :-)
Sziasztok! 14-es vagyok. Nekem negatív a ma reggeli tesztem.Bár én előzőről sem gondoltam, hogy pozi lett volna.És azt mondták nekem itt a gyakorin, hogy mindig a ciklus második fele az állandó, tehát az ovutól kell számolni a 14 napot amikor meg kellene jönnie. Nekem még nem telt le a 14 nap. Tehát vagy korán teszteltem, vagy nincs baba. Én az utóbbira tippelek.
Kérdező! Csináltál tesztet??? Mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!