Segitenetek?! Ilyet meg nem lattam a teszten.
Figyelt kérdés
A tesztet ma reggel csinaltam, egy vekony vonalka jelent meg rajta, most nem tudom h hibas-e vagy az is pozitiv? Tegnap du. is csinaltam egyet, de azon nem jelent meg semmi. Mindenkeppen csinalok hnap reggel is egyet, csak akivel tortent ilyen, annak mi lett vegulis?
2014. júl. 22. 09:27
1/44 anonim válasza:
ez egy negatív teszt, szerintem
2/44 A kérdező kommentje:
Koszi! De amugy Te is latod azt a vekony vonalat? Lehet hibas volt a teszt...
2014. júl. 22. 09:31
3/44 anonim válasza:
Igen, látom. Bár a vékonyságát nem értem. Milyen fajta, hanyadik nap?
4/44 anonim válasza:
Vagy ott lesz a második csík vagy nem.... van amikor jobb várni és nem korán tesztelni
5/44 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen ezzel a tesztel nem voltam terhes.
6/44 anonim válasza:
Első vagyok...látom, hogy mire gondolsz...ilyenem nekem is volt és nem jelentett babát...
De amíg nem jön meg, van remény...drukkolok
7/44 A kérdező kommentje:
Mar 2 vagy 3 napja kesik. 28-30 naposak a ciklusaim. Nem ertem...
2014. júl. 22. 09:50
8/44 A kérdező kommentje:
Koszonom! Addig van remeny amig nem jon meg. De hnap csinalok meg egyet.
2014. júl. 22. 09:52
9/44 anonim válasza:
En ilyennel teszteltem nemvart utan 2-3nappal mutatta ki.
10/44 anonim válasza:
Lehet még csak kevés a hcg szint és azért vékony a csík. Ha késik már az biztató. Gondolom úgyis tesztelsz még a napokban, így kiderül majd erősödik-e a csík. Amúgy én látom. Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!