Segitenetek?! Ilyet meg nem lattam a teszten.
Figyelt kérdés
A tesztet ma reggel csinaltam, egy vekony vonalka jelent meg rajta, most nem tudom h hibas-e vagy az is pozitiv? Tegnap du. is csinaltam egyet, de azon nem jelent meg semmi. Mindenkeppen csinalok hnap reggel is egyet, csak akivel tortent ilyen, annak mi lett vegulis?
2014. júl. 22. 09:27
11/44 A kérdező kommentje:
X-epil a teszt amugy. Az elso babamat is eleg hamar kimutatta, mar a nemvart elott 4 nappal. Most meg kesik, es nem egyertelmu a teszt. Vagy az is lehet h kesobb volt peteeresem..
2014. júl. 22. 10:27
12/44 A kérdező kommentje:
Koszonom! :-) Igen, mindenkeppen tesztelek, hnap reggel. Talan az mast fog mutatni. Remelem nem lesz korai h naponta es nem ketnaponta tesztelek.
2014. júl. 22. 10:29
13/44 anonim válasza:
Persze, lehet. Most a 30 naphoz képest késik? Mikor csinálod meg a másik csíkot? ;-) Biztos írtad, csak írás közben már nem tudom visszanézni.
14/44 anonim válasza:
Nekem is ilyen lett az egyik...Nem tudom, hogy jelent-e valamit. Azóta is várok...
15/44 anonim válasza:
én ma teszteltem pont ilyet:)érdekes...
17/44 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 30. napon. Hnap reggel csinalok megint. :-)
Utolso! Akkor neked is ugyanilyen lett? Szurkolok! :-) Nem akarod azert feltenni ide a kepet rola?
2014. júl. 22. 12:49
18/44 anonim válasza:
akkor nyugalom, még késésről sem igen beszélhetünk. Az ovuhoz képest késhetne, de az meg x. Ugye?
19/44 anonim válasza:
nem akarok hamis remenyt kelteni benned, de nekem 3 het keses utan volt ilyen, most 1 eves a lanyom. mondjuk en rengeteget ittam, ertsd 5 liter/nap, talan ezert.
20/44 anonim válasza:
Nekem ha minden igaz a 7.-ei hét második felében volt pé. Ez a 46. napom az utolsó mensi óta. Múlthéten még negatív volt a teszt. azóta nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!