Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes egy drogos...

Lehetek terhes egy drogos pasitól?

Figyelt kérdés
Szombaton feküdtem le vele mert berúgtam es nem vedekeztunk.

2014. júl. 16. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, igen. Mikor van peteérésed? Az azért nagyban befolyásolja az eredményt. Mikor volt meg utoljára?
2014. júl. 16. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen attól még hogy dorogos te lehetsz terhes sőt ha alkesz lenne még akkor is. Gratulálok eseményitáni tabletta is létezik már de arról is lekéstél!!!!
2014. júl. 16. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Előző hónap 24. En múlott el
2014. júl. 16. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kb. 19-én kezdődött a menzeszed. A peteérésed 2-a körül volt, +/- 2 nap kb.

Ha most szombaton voltál a fiúval, elég kicsi az esélyed a terhességre, de nem lehetetlen.

Most már késő bánat bármit is csinálni, várd meg a menzeszed időpontját és ha nem jön meg, csinálj terhességi tesztet.

Azért kedves, annyira berúgni, hogy védekezés nélkül lefeküdj egy drogossal...hát mit is mondjak?! Inkább semmit!

Ne legyél buta kislány, védekezni mindig kell! A helyedben azért én megnézetném magam egy nődokival, mert egy drogos pasi mindenféle nőbe is lógathatja gumi nélkül, neki nincs gondja belőle, de gyerek mellett még egy jó kis betegséget is kaphatsz tőle!

2014. júl. 16. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Szex volt?-igen!-akkor miért ne lehetnél.
2014. júl. 16. 14:56
 6/6 mrc1 válasza:
Ne legyél ostoba...
2014. júl. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!