Nagy baj lenne, ha terhes lennék (röntgeneztek)?
Most kéne megjönnie a napokban,még nem késik,de volt ebben a hónapban egy kis baleset,aminek nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget.
Viszont múlt héten voltam röntgenen(mell),kérdezték is,hogy nem vagyok-e terhes,mondtam,hogy nem,eszembe sem jutott,hogy az lehetnék...viszont most megfordult a fejemben,hogy mi van ha mégis????
Szerintem ha esetleg összejött a baba ebben a hónapban, akkor a nőgyógyásznak már az első vizsgálatkor említsd meg, hogy volt röntgened és ő tudja mit kell tenni/figyelni.
Elvileg koraterhességben még nem árthat, de a doki tudjon róla.
Én tüdőszűrésen voltam, 6 hetesen.
Nem tudtam h terhes vagyok.
Persze bepánikoltam, meg minden, de semmi baj nem lett.
VOltam orvosnál, bújtam a netet és normális oldalakon (nem fórumokon, hanem orvos írta) az volt, h semmi baj nincs ebből, h vkit megröntgeneznek v tüdőszűrésen van. Persze jobb ha nem megy, de ezek nem akkora dózisok, h baj legyen belőle.
Engem 4-5 hetesen a ló fejelt meg, iszonyatosan bedagadt a fejem, kénytelen voltam megnézetni. Egyből röntgen, nem vagyok terhes? Fogamzásgátlót szedek, nem lehetek terhes. Rá 4 napra kiderült, hogy kismama vagyok.
Minden rendben a fiammal. :)
köszönöm a válaszokat,megnyugodtam:)
igazából örülnék is,ha terhes lennék,de ettől kicsit megijedtem.
Amúgy nem volt a hasamon mellény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!