Van esély, hogy terhes vagyok?
Utoljára április 9-én feküdtem le a párommal. Óvszerrel védekeztünk, de az kb 10-15 másodpercre lecsúszott a párom péniszéről. Azóta áprilisban, májusban és júniusban rendesen megjött a menstruáción (a petesejt is kilökődött).
Július 11-én volt egy enyhén véres folyásom, de másnapra elmúlt. Azóta néha átlátszó folyásom van. 31 naponta szoktam menstruálni 4 napot. Legközelebb július 28-án kell megjönnie.
Az egyik nap szakadó esőben kellett szórólapoznom, és kicsit felfáztam. A súlyom nem gyarapodott, a melleim nincsenek megduzzadva, reggeli rosszullétek sincsenek, és a pocakom sem nőtt meg, de mégis aggódom.
A párommal azóta már szakítottunk, én nem rendelkezem jövedelemmel, mivel diák vagyok, és egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy gyerekkel (emellett anyukám is kiakadna).
Szerintetek van esély a terhességre?
Normális a folyás?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!