Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehet a barátnőm?

Terhes lehet a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mind2-en 17 évesek vagyunk,mindíg védekezunk ovszerrel,de álltalában minden aktus elott beszoktam neki egy kicsit tenni ovszer nélkul,de tényleg nem sokáig max. fél perc még annyi se. Igy volt ez mult honapban is pontosan jun.22.-én (akkor szexeltunk utoljára). Az elotte levo hétben jott meg kb. a baja (16.-ára tippelek). Jelenleg már 3. napja késik a baja. Abszolut nincs rosszul, nem fáradékony, melle sem feszul, csupán a mellbimboja fáj,de elmondása szerint ez máskor is szokott mielott megjonne neki. Ezen kivul még jelentkeznek nála a menstruácios "elojelek" hol gyengébben hol erosebben, de már ez lassan 1 hete. A barátnom nagyon stresszelos fajta,lehetséges hogy esetleg ezért nem jon meg neki? Gondolkodtunk azon is,hogy esetleg valami vény nélkuli nyugtatot kéne bevenni, hogy neidegeskedjék. Mind ketten nagyon aggodunk,nagyon jo lenne ha valaki megtudna minket nyugtani vagy bármivel tudna rajtunk segíteni.

2014. júl. 16. 02:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Vény nélküli nyugtató nincsen! Vegyetek egy tesztet!
2014. júl. 16. 03:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Vény nélkül csak gyógynövényes van, aminek kell egy hét, hogy hasson.

Olcsóbb ha vesztek egy tesztet. A dmben párszáz forint a facelle, nekem mindíg volt itthon.

Amúgy biztos tünet a mellbimbó elszineződése. Elég korán megfigyelhető.

Ha sötétebb mint szokott, akkor terhes. A második babámra még nem tesztelhettem, de onnan tudtam, hogy úton van.

Gondolom azt nem kell mondanom, hogyha nem terhes, qkkor legyen eszetek

2014. júl. 16. 05:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs mese tesztet vegyetek, ha negatív akkor az lesz a nyugtató a barátnődnek, hidd el. Most nagyon stresszel, így persze hogy késik, ez is ki hat a menstruációra.

De sajnos azt kell mondjam terhes is lehet, hiszen beteszed neki minden aktus előtt, így minden aktus előtt adtok esélyt a babára, hiába nem mész el benne. Nem jól védekeztek, nem is értem, miért van a tinik körében, hogy ha beteszi pár mp-re és utána felhúzza a gumit nem lehet terhes...... a péniszen vannak előváladékok ami tartalmaz spermát, ezt nyilván szabad szemmel nem látod, de van. Ezt hívják megszakításos közösülésnek, aminek nagyon esélye van a babára.

Nekem mikor terhes voltam CSAK akkor volt a mellbimbóm extra érzékeny, fájt.

Terhességi tünetem semmi nem volt, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, sosem hánytam, émelyegtem csak a tesztből tudtam , hogy terhes vagyok.

3 nap késés simán lehet amúgy egy tininél is teljesen normális, felnőtteknek sem napra pontos sokaknak a menstruációja, de ha tényleg terhes akkor a teszt kimutatja. Dm-ben vettem én anno tesztet ilyenkor már pozitív volt.

2014. júl. 16. 05:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem javaslok semmi nyugtatót....teszt!!! Tényleg van pár száz ft-os is. Ha terhes,kimutatja az is. 30 éves vagyok,mi csak megszakítással védekezünk a férjemmel,én gyógyszert nem szedhetek,ő a gumit nem bírja. Így ezt a módszert választottuk... elvileg ,,veszélyes,, gyakorlatilag egyszer sem estem még teherbe így. Csak akkor jöttek a gyerekeink,amikor akartuk. Nekünk bevált...előváladék ide,vagy oda. De ezek ellenére én is azt mondom,ilyen fiatalon tessék vigyázni jobban!!!
2014. júl. 16. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi,szerintem nincs gond,de vegyetek tesztet.Ebben a korban még összevissza jön meg a menzesz,3 nap nem a világ.(Óvszer nélkül meg ne csináljátok!)
2014. júl. 16. 08:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Most kiszámoltuk pontosan,hogy mikor lehetett a peteérés: 17,18,19,20,21 és 22. én vasárnap éjjel tehát mondhatni már 23.-án szeretkeztunk. Peteérés után is még van esélye a teherbeesésnek? :S
2014. júl. 16. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Peteérés a menstruációtól visszaszámolva a 14. nap. Tehát annak köztes idő, ha 28 napra jön meg, ha valaki 35 naponta menstruál, neki már nem félidő, hanem kicsit később van. De a spermák több napig életképesek és lehet rendkívüli peteérés is amit okozhat egy orgazmus is. Ha nem így lenne akkor a naptármódszer tuti biztos lenne, de nem az..... de sokan használják, de inkább akkor érdemes, ha nem gond ha baba lesz belőle.

Szerintem nem sok esély van a terhességre, de azért előfordulhat, vegyetek tesztet akkor nem kell izgulni és agyalni mi lehet, mert akkor látjátok mi a helyzet. Lehet hogy negatív lesz és megnyugszik és már holnap meg is jön neki, lehet hogy nem tesztel és napokig idegesíti magát és nem jön még meg. A teszt már kimutatná. Tényleg pár száz ft a dm-ben. Nem ciki ilyet venni, nyugi!!!! Legfeljebb vegyétek máshol ne ott ahová menni szoktatok.

2014. júl. 16. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen mindenkitol a segítokészséget, szerencsére másnap megjott neki :) Ez lecke volt egy életre
2014. júl. 19. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!