Van olyan, aki január végén nem várja? Mióta próbálkoztok? Ha most nem sikerül hogyan tovább?
én 26 vagyok, férjem 31 :) hasonló arányok
kb 2 éve nem védekezünk, februárban estem teherbe bromo mellett, 9 hét múlva elhalt a terhesség
azóta semmi
4. clostys hónapom ez, 5*2 szemmel
mi az a bromo?
akkor te jó nagy dózisban szeded a closty-t!én csak 2x1-et szedhetek!vagy a legelején még így írják fel?ne keseredj el,jönni fog majd a Babó!Voltatok kivizsgáláson?Mi még nem!Jobban mindva párom,nekem idáig azt mondták minden rendben van,de ugye ki tudja!
1.voltam!
ugyanannyit szedünk be:)
5*2 = napi 2 szem :D
bromocriptin, a magas prolaktinra
ja bocsi :-)
félre értettem,neharagudj a figyelmetlenségemért!
van valami homeopátiás csepp is,amit nagyon dícsérnek,talán mastodin vagy valami ilyesmi neve van...de a gyógyszertáros ismerősöm azt mondta,hogy majd ha már nem szedem a closty-t,akkor kezdhetem azt!te nem hallottál még erről?
Én sem várom január végére. Sajnos pontos napot sosem tudok, mert elég rendszertelen a mensim, kb január 20-25 között nem kellene megjönnie. Az orvos csak annyit mondott hogy a baba után majd rendezett lesz a menstruációm is. Csak arra nem gondolt, hogy így elég nehéz meghatározni a peteérésem...
Mi még nem régóta próbálkozunk, ez a 4. hónapunk. Én 25 vagyok a párom 35. Már 5 és fél éve vagyunk együtt és úgy gondoltunk itt a baba ideje.
Ugy gondoltam, ha nyárig nem sikerül a baba akkor fogok orvoshoz fordulni. De optimistán állok hozzá...nem lesz szükség orvosra!
Mihamarabbi babásodást kívánok!
14:09-es vagyok.
A munkahely biztos nagyban hozzájárul a stresszhez. Próbálj meg ne annyira idegeskedni, tudom könnyű ezt mondani. Beszéld ki magadból, ha bármi problémád van ,ne rágódj rajta, talán ez egy segít. (nekem bejött)
Nézd a jó oldalát: van munkahelyed! Nekem nincs :-( Utolsó éves vagyok az egyetemen. Már egy éve munkát keresek, levelezőn folytattam volna a sulit, de csak csalódás ért. Mindenhol volt valami kifogás ami miatt nem vettek fel(túl fiatal, nem helybeli, túlképzett, nem regisztrált munkanélküli és még sorolhatnám).
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!