Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abba hagytam a fogamzásgátlót,...

Abba hagytam a fogamzásgátlót, nem ürülhetett még ki a szervezetemből?

Figyelt kérdés

1 éve hagytam abba,a fogamzásgátló szedését.A párommal nem védekezünk,ürülnénk a babának :) van esély rá,hogy mostmár "becsúszik"? létezik,h abbahagyás után még nem lettem babás,mert védett? kb 1évet szedtem,meg előtte 5hó,és az előtt kb 1év

írjátok a tapasztalatokat :)

2014. jún. 28. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 8 évig szedtem, abba hagytam, megjött-elmúlt, utána együtt voltunk és azonnal megfogant! Már lassan 2 éves! :)
2014. jún. 28. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy az abbahagyás utáni első hónapban van a legnagyobb esély a babára.

A mai fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy nem kell várni a kiürülésre. Ezért fordul elő hogy fog.gátló mellett is becsúszik a baba.

Ha már egy éve próbálkoztok, akkor érdemes lenne felkeresni egy orvost és esetleg megkezdeni a kivizsgálást, nálad és a párodnál is.

2014. jún. 28. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 15 hónap után lettem terhes 10 évig szedtem a gyógyszert előtte. A második baba elsőre sikerült (nem szedtem gyógyszert a 2 baba között)
2014. jún. 28. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Tavaly május 3-án hagytam abba. Majus 6-án megjött a megvonásos, június 6-án már nem jött meg, teszteltem és pozitív lett. Mar 5 hónapos a kisfiam. :) Drukkolok!
2014. jún. 28. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy még vég, ha már nem szeded.

Ritka hogy valakinek azonnal összejön, de nem lehetetlen. Általában pár hónap próbálkozás után jön össze, ha nem akkor azért érdemes kivizsgálásra menni, végülis ha 1 éve nem védekeztek akkor akár érdemes is volna kicsit utána járni mi is a helyzet. Van-e peteérés, van e elég sperma...

2014. jún. 28. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A szülőknek meg sok jót! :)

2014. jún. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!