Abba hagytam a fogamzásgátlót, nem ürülhetett még ki a szervezetemből?
1 éve hagytam abba,a fogamzásgátló szedését.A párommal nem védekezünk,ürülnénk a babának :) van esély rá,hogy mostmár "becsúszik"? létezik,h abbahagyás után még nem lettem babás,mert védett? kb 1évet szedtem,meg előtte 5hó,és az előtt kb 1év
írjátok a tapasztalatokat :)
Azt mondják, hogy az abbahagyás utáni első hónapban van a legnagyobb esély a babára.
A mai fogamzásgátlók olyan alacsony hormontartalmúak, hogy nem kell várni a kiürülésre. Ezért fordul elő hogy fog.gátló mellett is becsúszik a baba.
Ha már egy éve próbálkoztok, akkor érdemes lenne felkeresni egy orvost és esetleg megkezdeni a kivizsgálást, nálad és a párodnál is.
Nincs olyan hogy még vég, ha már nem szeded.
Ritka hogy valakinek azonnal összejön, de nem lehetetlen. Általában pár hónap próbálkozás után jön össze, ha nem akkor azért érdemes kivizsgálásra menni, végülis ha 1 éve nem védekeztek akkor akár érdemes is volna kicsit utána járni mi is a helyzet. Van-e peteérés, van e elég sperma...
Köszönöm mindenkinek!
A szülőknek meg sok jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!