Ha 3 hónapig szedem a fogamzásgátlót mennyi idő alatt ürül ki a szervezetemből, mivel kisbabát szeretnék?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 12:02
1/6 anonim válasza:
Legalább 3 ciklusnyi idő kell a kiürüléshez.
2/6 anonim válasza:
Tudomásom szerint a mai fogamzásgátlók nem olyan ˇ"bikák" mint a régiek.Ezért pl aki az abbahagyás után rögtön babát vár sem gond.Nem kell várni hónapokat.
3/6 anonim válasza:
Az én dokim szerint már másnap. Nem a kiürülést kell megvárni azt mondják, hogy rendbe jöjjenek a szervek, mert a bogyó leállítja a működést, közbeavatkozik, nm engedi megérni a petét, elvékonyítja a nyálkahártyát, stb. De sokan mondják, hogy utána nem érdemes várni. Szerintem a saját dokidra hallgass. Én sajnos nem kérdeztem meg rögtön, miután abbahagytam a gyógyszert, hanem később mentem dokihoz. 3 x megjött rendesen, azóta negyedévenként, valószínűleg peteérés nélkül. ÉS utólag mondta, hát ha ezt tudom, akkor próbálkoztam volna. De a doki szava legyen a mérvadó, ő ismer téged.
4/6 anonim válasza:
Ha csak 3 hónapig szedted,akkor próbálkozhattok bátran!
Aki 3 év után hagyja abba,az is próbálkozhat,nyugodt szívvel.
Aki 10 év után szeretne babát,az inkább várja meg azt a 3 hónapot,amíg kitisztul a szervezete.
5/6 anonim válasza:
nem kell utána várni, egyből lehet próbálkozni. doki oldalán olvastam, úgyhogy biztos forrás. ha a szervezeted fölkészült, teherbe fogsz esni, ha nem, nem. bízzátok a természetre. és mindent bele!
6/6 anonim válasza:
én 10 évig szedtem,november végén jött meg,aztán január közepén.utána elkezdtünk próbálkozni és március elején már össze is jött a baba.szerintem nem kell várnod,az én orvosom is azt mondta,hogy már nem olyan erősek ezek a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!