Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kellene félnem, hogy teherbees...

Kellene félnem, hogy teherbeestem?

Figyelt kérdés

Május. 11-én együtt voltam egy sráccal, de csak alkalmilag. Védekeztünk, de kiszakadt a gumi...Fellélegeztem, amikor május 17-én megjött, szokásosan kb. 4 napig tartott, elég erősen véreztem.

Most viszont már 23-a van, tehát majdnem egy hete meg kellett volna, hogy jöjjön. De semmi. Volt már eset, hogy 40 vagy több napra jött meg, de ez már rég fordult elő. Kellene félnem, hogy terhes maradtam? Hallottam olyat, hogyha a vérzés előtt pár nappal történik az aktus, akkor még "megszokásból" leválaszthatja a szervezeted a vért...

Csak 16 éves vagyok, és nem akarok gyereket. Anyum egyébként tud erről a dologról, de még nem állt elő a tesztkérdéssel...

2014. jún. 23. 13:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végül is megjött 46.napra, és szerintem tényleg a stressz miatt lehetett. Anyum baromira beparáztatott, hogy mennyire fog rám haragudni, hogyha terhes maradok, és szerintem már én is túlspiláztam az egészet miatta :/ :)
2014. júl. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!