Most félnem kellene, vagy csak kifogtam egy oltári bunkó orvost?
a mensim egy napja kesik,a tesztem mar a varhato mensi elott 2nappal delutani vizeletbol pozitiv lett.az orvosom asszisztense javasolta,hogy ma menjunk el uh,-ra,ezert mi igy is tettunk.az orvos nekem esett,hogy teljesen foloslegesen mentunk el,mert ezzel csak az o ideje megy,meg a gep es mivel meg csak 1napja kesik,ez meg siman elmehet a mensivel,ha megjon es h mit akarunk vele.kb mintha a kukaba akarnank tenni,vagy eladni,vagy vacsorara enni.nagyon rosszul esett.a kerdesem az,hogy tenyleg ilyen konnyen elmehet a mensivel,vagy remelhetoleg megmarad a picurka.mellesleg az uh.-on meg semmit nem latott,vissza rendelt 2het mulva.szerintetek?
Bocsi,hogy ékezet nélkül írtam,de így gyorsabb... :)
Engem a dokim kimaradt verzes utan 1nappal rendelt be uh.ra.
Szerintem kifogtal egy bunkót!!
Ne izgulj semmi baj nem lesz!!
Bunkó volt, ez tény, de több dologban is igaza van.
Ilyen korán még tényleg teljesen felesleges az UH, mert a szívhangot a 6. hét előtt úgyse látni és igen, szomorú, de tényleg igaz, hogy nagyon sok terhesség megszakad ilyen korai időszakban.
Szerintem csak egy nagyon paraszt dokit fogtál ki.
Bárki bármit mond, nem kell várni! Akkor menj, amikor akarsz!
Én megőrültem volna, ha pozitív teszt után amint lehet rögtön nem megyek dokihoz!
A nemvárt napján teszteltem, pozitív lett, és 3 nap múlva volt az első munkanap, ott is voltam a dokinál.
Megerősített, hogy igen, terhesség, jó helyen van, megmondta, milyen vitaminokat szedjek, és mikor menjek vissza legközelebb.
Hozzáteszem, ez a doki 1x sem mutatta nekem a szívhangot, 14 hetesen váltottam magánra, akkor láttam/hallottam először a fiam!
Szerintem menj másik orvoshoz, és ezt felejtsd el!!!
Hát azért a betegjogi képviselőnek meg lehetne említeni, mert tényleg nagyon paraszt a doki stílusa. A mondandóját másképp kellett volna közölnie, elvégre te nem végeztél orvosi egyetemet, hogy tudd mikor kellene dokihoz menned.
Én 4 nap késéssel mentem, mert volt más panaszom, és arra kellett gyógyszer. Mondtam a dokinak, hogy tudom, hogy még nem látszódik az uh-on, de írjon fel valamit. Megnézett uh-gal, és visszahívott 2 hét múlva, akkor már szépen látszódott. Nem tudom mire jó, amikor bunkóznak a dokik.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!