Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menjek el orvoshoz, és vegyek...

Menjek el orvoshoz, és vegyek 72 órásat, vagy nem kell félnem?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már, és valószínű kapni fogom a fejmosást..de még is felteszem a kérdést.

Barátommal ma délután együtt voltunk, és gumi nélkül csináltuk kb. 3-4 percig.Utána húzott gumit, és abba ment el.Amikor befejeztük akkor vettük észre, hogy van pár csepp az ágyneműn.Megtöltöttük vízzel a gumit, de sehol nem volt lyukas.Lehetséges hogy amikor kihúzta, akkor "belőlem" jött ki az a "folyadék"?

Szombaton kéne megjönnie, van értelme elmenni orvoshoz, vagy várjam meg a szombatot?(1-2 napot szokott csúszni..)

Tudom, én is hülye voltam hogy belementem, ez volt az első és az utolsó alkalom, szóval nem kérem a leszídásokat, normális válaszokat szeretnék kapni.Köszönöm előre.

18/L

2012. jún. 7. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szombaton kell megjönnie, akkor már volt peteérésed. Valószínű nem leszel terhes.
2012. jún. 7. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyuguodj meg, az elsőnek igaza van. Ha jövő szombatig nem jönne meg, akkor teszelj vagy doki. De meg fog jönni :)
2012. jún. 7. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:) Nagyon remélem, hogy megjön.:)
2012. jún. 7. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát én egyszer jártam így és én írattam esemény utánit, mert az ördög nem alszik.

Kicsi az esély, hogy teherbe estél, de én nem kockáztatnék.

Mondjuk én egy paragép vagyok. :)

2012. jún. 8. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Már tuti nem eshetsz teherbe ha stabil ciklusaid vannak. Ami kifolyt tuti sperma volt nem lehet, hogy hüvely váladék.
2012. jún. 8. 01:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg nagyon pici az esély, hogy teherbe ess, de szerintem az ördög nem alszik és ha nem te akarsz lenni a következő, aki itt terhes lettem, mit csináljak típusú kérdést tesz fel, akkor inkább menj dokihoz. Én ezt tenném.
2012. jún. 8. 07:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma reggelre megjött, akkor az azt jelenti hogy nincs baj, igaz?:)
2012. jún. 8. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!