Menjek el orvoshoz, és vegyek 72 órásat, vagy nem kell félnem?
Tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már, és valószínű kapni fogom a fejmosást..de még is felteszem a kérdést.
Barátommal ma délután együtt voltunk, és gumi nélkül csináltuk kb. 3-4 percig.Utána húzott gumit, és abba ment el.Amikor befejeztük akkor vettük észre, hogy van pár csepp az ágyneműn.Megtöltöttük vízzel a gumit, de sehol nem volt lyukas.Lehetséges hogy amikor kihúzta, akkor "belőlem" jött ki az a "folyadék"?
Szombaton kéne megjönnie, van értelme elmenni orvoshoz, vagy várjam meg a szombatot?(1-2 napot szokott csúszni..)
Tudom, én is hülye voltam hogy belementem, ez volt az első és az utolsó alkalom, szóval nem kérem a leszídásokat, normális válaszokat szeretnék kapni.Köszönöm előre.
18/L
Hát én egyszer jártam így és én írattam esemény utánit, mert az ördög nem alszik.
Kicsi az esély, hogy teherbe estél, de én nem kockáztatnék.
Mondjuk én egy paragép vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!