Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra lennek kivancs...

Tapasztalatokra lennek kivancsi hoza ertok velemenyet kernem! Valaljak igy be egy terheseget?

Figyelt kérdés

Eloszor is koszonom h vegig olvasod.

Szoval" van tobb bizonyitott betegsegem.pl

- panikbetegseg.

- szivritmuszavar.

- pikelysomor.

- rehuma.

- nogyogyaszati problemak .endometriozis mutetem volt december elejen azota nem esek teherbe.es allitolag vmi allergiam is van dagadok viszketek kohogok.v gyogyszerallergia v aszhma?! Az eredmeny " vervete" egy het mulva lesz kesz.

Viszont a fentiek ellenere nagyon vagyom tiszta szivembol meg egy gyerekre kis babara.van mar halisten harom gyermekem.20.15.8. Evesek.

Tudom az jutt eszedbe ..ooo... hat van mar harom gyerek orulj neki masnak meg a legelso baba nemsikerul..ez igy is van!!

De en nagyon szeretem a gyerekeket csaladcentrikus vok es a parom is.

Van amikor bele orulok magamba zuhanok sirogorcsok jonek ram h miert nem sikerul teherbe esnem?! Es van mikor orulok es elfogadom nekem nem valo mar gyerek enyi betegseg mellett oruljek a harom gyerekemnek inkabb ara forditsam az idom energiam.

Te mit gondolsz ???oszinten leirhatod a velemenyed.

Bunko hoza szolast nemkerek

Van eleg bajom.

2014. jún. 16. 20:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok.gondoltam meg irom h mejott a labor eredmenyem vmelyik nap hat szomoru vok nem lett jo a majfunkciom mogyuk az sem jo mar reg ota kaptam ra silegont.es a koleszterinem is magas szedek ra koleszterin csokentot

Es a vileletemben is van bakterium .azt most tenyesztik ki jovoheten lesz kesz.ja es meg egy raadas begyulladtt a fogam elol szedek ra dalacint es gyokerkezelni kell :-(

Hat roviden enyi ......ez vok en.nekem tenleg nemvalo egy terhesseg :-(

2014. jún. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!