Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 20:47
1/7 anonim válasza:
A wcben honnan tudod milyen a vizeleted? Ugyanolyan mint előtte. Ha nem vizsgáltatod nem tudod mi van benne és mi nincs.
2/7 anonim válasza:
Hát én egyet tudok: várandósan sokkal több lett, mert állandóan pisilek.
Vagy pontosan mire gondolsz?!
3/7 A kérdező kommentje:
a szinére plul sötétebb v villágossabb.ilyenekre gondoltam.wcben persze h nem látod de gondolom aki terhes vérvételnél vizeletet is szoktak kérni nem!?ezért kérdem....
2013. okt. 30. 20:58
4/7 anonim válasza:
Én a labornál még nem tartok :) de akkor is csak a terhes pisimmel kapcsolatban leszek képben, mert normál állapotomban nem szokták nézni.
Babát vársz?
5/7 A kérdező kommentje:
Szia!remélem babát várok mert soktünetem van már olyanis ami eddig nem volt 1-2án kell megjönnie 24-25 naposak ciklusom.2 nappal elöbb teszteltem nega lett.igy várok nem vártig.azért kérdem mert én a vizeletem is nézem és eddig mindig világos volt most láthatóan sötétebb meg azt hallottam olyankor sötétedik.belepisilok eldobhatos pohárba azt ugy nézegetem többször ennyi.ezért kérdeztem vajon igaz lehet e!
2013. okt. 31. 17:18
6/7 A kérdező kommentje:
sziasztok!halvány pozi lett mai tesztem nagyon örülök és annyit mondhatok h érdemes volt vizeletem is mindennap nézni mert világos szinbül sötét lett nekem ez bizony terhesség jele is lehet pedig nem halottam rola csak mindent nézegettem magamon mindennap követve és lám bevállt nem mensi napomon.nekem ezis ugy látszik jel volt még majd tesztelek me nem nagyon akarom elhinni és 25 napos ciklusnál ilyen korán kimutassa na ez ami még fura nekem!na mindegy tény 2csikocska a többit meglátom majd!aki nemvárt mensiét várja sztem semmit nem veszit vele ha ezt is figyelembe veszi csak tanácsolni tudom!!!
2013. nov. 1. 19:48
7/7 anonim válasza:
Én gratulálok a teszthez! Nekünk is most sikerült. Mikor kellett volna megjönnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!