Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

igaz , menzeszemnek november 9-en kell megjonnie,de pattanasok jonnek ki rajtam,es elég fura.+ nayon hanyingeem van most, fáj gyomrom is. De biztos attol hogy tele ettem magam.

tipp? ötletek?

2013. okt. 29. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Juj, 100000%, hogy terhes vagy!!!!!
2013. okt. 29. 23:15
 2/5 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy egyáltalán voltál-e valakivel. Ha voltál, akkor mikor? Mellesleg, lehet csak elrontottad valamivel a gyomrodat. A pattanás semmit sem jelent. Ha nem jön meg amikor kellene, és mondjuk rá 2-3 nap múlva se, akkor azért végy egy tesztet.
2013. okt. 29. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:
igen voltam egyutt a párommal
2013. okt. 30. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál már?
2013. okt. 30. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
még nem,mert lehet nem mutatna ki.esetleg menteszem ha nem jon meg csinalok.de jovoheten szeretnek menni eves kontrolara női dokihoz,ugy h kiderul.lehet nem kell varnom menzeszig.
2013. okt. 31. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!